Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak prodat nepřevedené akcie

Od: hanaaaa odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
Jeden pán chce pro nejmenovaného akcionáře Pivovaru Pernštejn odkoupit ode mě akcie Pivovaru, které jsem zdědila po svém otci. Nejsou na mě převedené, pouze jsou zapsané v dědictví. Akcie jsou vedeny na rodné číslo mého otce. V uvedené smlouvě, kterou bych měla podepsat musí být uvedeno rodné číslo mého otce a mé datum narození. Mám strach z toho, aby nemohlo být zneužito rodné číslo mého otce nebo mé datum narození. Akcie nejsou veřejně obchodovatelné. Poraďte prosím, jak se zachovat, aby nebyly zneužity naše údaje.
Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

0x

Nezlobte se, ale spíš se zajímejte, jak na tom obchodu neprodělat. Neznám způsob jak zneužít r.č. mrtvého člověka. O datu narození ani nemluvím.

solenza*

Také bych se raději snažil zjistit hodnotu akcií, aby se Vám obchod vyplatil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]