Nejste přihlášen/a.
Malý, vtipný problém, který mě ale občas (jako třeba právě teď) docela vytáčí. Tak aby z toho za chvíli nebyla OCD.
Mám delší vlasy, za krk, po ramena .. tak nějak. Všechno v nejlepším pořádku, ty vepředu a ofina dorostlé dost dlouhé na to, aby držely za ušima. Neustále se však objevují nějaké potvory, ať už nově rostoucí vlasy, nebo přetržené při česání i jindy, které jsou prostě malé a krátké. Ty nejkratší jsou v pohodě, moc nikam nedosáhnou, ale ty trochu delší jsou vážně neposlušné, neustále lezou do očí, pohupují se, šimrají po xichtě, svědí, hrůza. S brejlema to ještě jde, to je trochu zarazí, ale když mám čočky a třeba něco čtu nebo píšu nebo jím a začne mě takovejhle vlas šimrat na nose, odsunu ho jednou, odsunu podruhý a pak ho prostě čapnu a vytrhnu. Ale to pak nikdy nedorostou do dýlky, že jo
Dá se s tím něco dělat? Sponky nosit fakt nechci, čelenku taky moc ne, při pohybu to mám stažený (vzadu, co dosáhne) gumičkou.
S timto (nechci sponky, nechci celenky), se nic udelat neda. Samozrejme 90% holek kroti neposlusne vlasy nejakou pinetkou, peknou sponeckou aj. Lak ti akorat udela na hlave helmu, pokud mas letave jemne vlasy.
Nechci, nechci, nechci... něco se chtít musí Vlasy nejsou jako v reklamě, kdy jsou všechny stejně dlouhé
Čelenku, gel, strojek na vlasy
Ale možná by šel zkusit po mytí vlasů nějaký kondicionér, který má uplácávací efekt
Možná i lak na vlasy, ale to by muselo být sakra zlehka, aby to nebylo poznat
Jéžiši, co já bych za to dala, kdybych měla stejný problém. Padají mi vlasy kalupem, stejně jako milionům žen po přechodu. Jasněže padají, ale ony nové nerostou. Nakukuji, dokonce brýle si vezmu, jestli přece jen některé, na které ty nadáváš, nerostou. A ne a ne a ne! Přestaň tohle řešit! Zajdi ke kadeřnici, nechej si udělat bezva sestřih, zatřepej hlavou, prohrábni je rukou, usměj se, narovnej se a vyprdni se na starosti s vlasy. Nestojí za to!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.