Nejste přihlášen/a.
Vážení rádcové. Příští týden jdu na setkání spolužáků ze ZŠ, setkáváme se co 5 let a vždy jsem šla v riflích i ostatní byli tak oblečeni. Tentokrát je to ale setkání 3 tříd a je to pojato jako sraz padesátníků, některé z ostatních tříd jsem neviděla víc jak 30 let, vím od kamarádky, že jejich třída chodí na setkání oblečena jinak než rifle, kluci obleky a tak bych nechtěla být za blbce. Pravda je, že moc na výběr nemám-černé kalhoty + blůza, nebo kávový kalhotový kostým + lila fialová blůza nebo leginy a top co vypadá jak šaty. Boty moc neřeším-chodit stejně nemůžu ale nechci jet na vozíku a ráda bych to nějak zvládla o berlích (už to bude zážitek pro spoustu lidí co to neví). Poraďte prosím jaké oblečení by ste zvolili. Šaty + sukně nepřipadají v úvahu, někdy upadnu (snad se to nestane) a válet se v kalhotách je lepší. Normálně se na setkání těším ale z tohoto mám nervy. Díky L.
Děkuji, vyzkoušela jsem vše a kašlu na to a jdu v riflích, bílém topu a dlouhý černý svetr pro případ zimy, pajdat o berlích v kostýmu a lodičkách vypadá děsně. V tomto oblečení se cítím nejlépe, holt tedy nebudu za dámu.
Ty lodičky bych taky neschvalovala, už jsem v nich nestála kolik let, vezmu je jednou za čas pokaždé jen na kremaci a jsou mi čím dál těsnější a nepříjemnější. Výhodu máme v tom, že teď jsou módní balerinky a podobná obuv, jsou bez podpatku a přitom se mezi nimi najdou i moc elegantní kousky.
Jinak, když tam budou 3 třídy a navíc padesátníci a s některými jste se neviděla i 30 let, asi bych to pojala přece jen trochu slavnostně. Líbil by se mi ten kávový kalhotový kostým, ty rifle mi na takové slavné setkání připadají opravdu hodně obyčejné. Tak ať jste tam za dámu, i bez sukní a lodiček, ať se setkání vydaří a ať si ho hezky užijete. Jaga.
Já z toho jsem na prášky, jindy se těším ale nyní nevím, nevim. Kalhotový kostým je sice moc hezký ale bez lodiček to není ono a když jdu s berlema tak to nevypadá nijak hezky. Ještě to vyzkouším a manžel bude poradce co to ohodnotí. Už vím, že holky z jiných tříd jdou v šatech a kluci v obleku, oni prý tak chodí vždycky, to naše třída byla daleko lepší parta než oni a na to zda jsme v riflích jsme nekoukali a vždy se dobře bavili. Ale máte pravdu, už mi není dvacet a pdle toho bych měla vypadat.
No, když budete mít hezkou halenku a budete celkově vypadat upraveně, tak kalhoty můžete za "slušné" oblečení prohlásit jakékoli a kdykoli, ne? Nás vždycky buzerovali, že máme přijít slušně a ne v mikině a kapsáčích, ale holky na sebe hodily víc mejkapu, vzaly si v podstatě stejné oblečení jako jindy a měly vyřešeno :D
S těma lodičkama bych byl ale hodně opatrnej, zejména pokud budete držet dvě hole a nebudete tak mít volné ruce. Klidně si vemte obyčejné boty na ven nebo i kecky, protože by nebylo nic horšího než kvůli lodičkám někde zaškobrtnout a ztratit rovnováhu.
Liduš, mladí chodí v riflích i do divadla, nemyslím do ND, ale chodí tak. Klidně ty rifle a k tomu něco, jako blůzu, nebo svetřík trochu svátečnější a v čem se cítíte fajn. Přeji příjemnou zábavu, hodně legrace a žádný pád. - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.