Nejste přihlášen/a.
Věřím že nejsem jediná kterou tento člověk podvedl a půlčil si peníze.Jedná se o člověka z Mostu a jmenuje se Radek Lud*** přikládám jeho nynější fotku na seznamce vypadá totiž uplně jinak je tam o mnoho let mladší.Tak pokud to nějaká podvedená tímto člověkem čte at se mě ozve.Děkuji Šimáňová
Tak, a já koukla na ten odkaz, co psal Tomasguglas, a padla jsem na zadek! Tak nádherná holka, a je nucena "půjčovat" peníze někomu, kdo je podle fotky, kterou zveřejnila, úplně průměrný kluk, kterého bych si na ulici nevšimla ani v tom případě, že by do mne přímo vrazil. A to mi je "sto" let. Ono to bude asi všechno nějak jinak. Podle Vašich slov, Lenko, vypadá ten člověk na seznamce jinak, než ve skutečnosti, a co Vy? Vy jste opravdu taková krasavice? Protože jinak se k Vašemu obrázku vyjádřit nemohu. Krásná holka a v očích blbý výraz nemá. Jde mi z toho hlava kolem. Co Vy děláte na seznamce, vždyť vy, pokud takto vypadáte, musíte pádit postranními ulicemi, aby se za Vámi nehnala smečka roztoužených nápadníků, s otevřenými šrajtoflemi dokořán! Vůbec ničemu nerozumím!
Krkovičko, prosím, jukni na tu holku také. Pak mi řekneš svůj názor. Papa Suzy.
Ahojky má fotka je to na profilu smutnasmoulinka.Pod simanova.lenka mám email,ale ještě někdo má email stejný a má tam nějakou fotku ta ale není moje já mám na simanova.lenka jen kočičku a na profilové na seznamce mám culík a brýle.Nevím kdo ten email má připadá mě ta fotka jako z novin,ale já to nejsem.Moji fotku najdeš bud na profili smutnasmoulinka nebo simanova.lenka já jen aby si někdo nemyslel že podvádím ještě já.
Ahoj lenko. je fajn, že ses ozvala, a upřesnila jsi to. Držím Ti palce, ale podle odpovědi toho pána pode mnou, to budeš mít asi těžké. Je to hodně peněz, člověk má vztek, ale to přejde. Když je dostaneš zpátky, poděkuj svým andělíčkům, kteří Tě chrání, když ne, tak se s tím smiř. Asi to tak mělo být, abys v budoucnosti neudělala ještě větší kopanec. Prostě to ber jako ponaučení. Ale fakt Ti držím palce. Ahoj, Suzy.
Ahoj Suzi jo říkám si vždyt ten člověk mě mohl vybrat celý byt ukradnout auta ještě jsem dopadla dobře.Uvidíme třeba je dostanu.Jen je škoda že nemůžu ostatní varovat před tímhle hajzlem a hlavně na sezanmce má fotku několik let starou.Já jsem si ho vyfotila jak vypadá abych měla důkaz.A co už jsi namě koukala na můj profil na seznamce jak vypadám.Nevím jak je to možné ten druhý email mám uřední.Ten je můj ale jakmile se přihlásím jako na seznamku lidé tak to není můj email.Nerozumím tomu přeci nejde aby dva lidi měli jeden email.Chtěla jsem to napravit už jak jsi to psala,ale potřebovala jsem řešit tady ten problém než to že tak nevypadám.Ale ted jsem to už konečně uvedla na pravou míru.Pokud se chceš podívat jak vypadá grázla a podvodník tak si najed na seznamce na profil LUDVIKR a pokud budeš chtít poslat jeho skutečnou fotku tak ti ji pošlu je to změna o 300 %.On má na triky všechny možné krádeže zpronevěry vykrádačky.Když si představím že byl u mě doma tak věř že je to hrozná představa.Tak pá LENKA
Ahoj Susi tak si představ že si ten hajzl na mě stěžoval u admina a ten mě zablokoval ¨na seznamce moje seznámení psala jsem tam do svých poznámek jaký je to podvodník a že láká z žen tady na seznamce peníze.Nevím jaks e stím adminem spojit.Přece nemůže chodit na seznamku takový hajzl a okrádat ženský co se chtějí seznámit.Má na svědomý různé krádeže všeho druhu spronevěry a dluží plno na alimentech.Nevíš prosím tě jaks e spojit s adminem ze seznamky.Jo a navíc ten člověk už mě posílá známku 5 už né jedničky jak do ted.Už se mu to nelíbí že to o něm rozhlašuji kazí mu to jeho imič.A navíc jsem mu poslala už asi 5 pětek než mě to zablokoval a oa má stále výsledek 1 říkal mě když byl se mnou že si to umí upravovat což nechápu.Tak s ezatím měj jo a jestli tě můžu poprosit písni mě na můj email smutnasmoulinka@seznam.cz pá Lenka
Ahoj Lenko. Víš, já na seznamky nechodím, ani to neumím, abych pravdu řekla. A učit se to nechci, protože to není moje "parketa". Odpověděla jsem Ti, protože mne zajímal případ, ne ten chlap, mimochodem, i kdyby nakrásně vypadal tak, jak se v seznamce představuje, stejně by mne neohromil. Ale chápu, že některá děvčata by na něho naletět mohla. Nějakou dobu jsem se sem nepodívala, až teď, tak ani nevím, jak jsi dopadla, nebo jestli Tvůj "boj" pokračuje. Ale doufám, že už jsi našla jakýs-takýs klid, nebo třeba i řešení. Tak Tě zdravím, Suzy.
Nechci být jízlivý, ale proč stále zakládáte nová a nová témata?
Vždyť další informace můžete doplňovat do již vytvořeného dotazu...
Já jen, abyste se v tom pak sama nestratila...
MEDVIDKY
Bože ženské vy jste naivní, za ty prachy si můžete chlapa kúpit a užít si ho. Nebo si to odsexoval?
doplněno 09.09.11 13:27:A bacha na zveřejnění fotky bez souhlasu ... a též pozor na obvinění z podvodu.
To 123 - nemá ani chlapa ani peníze..., kdyby aspoň nepůčovali, stejně podplácí, tedy tu možnost že zůstane.
Dobrý den, objevil jsem Váše oznámení na jistého pana Lud***. V současné době za tímto člověkem vymáháme dvě pohledávky. Byl bych velice rád, kdyby jste se ozvala (případně nám pošlete na e-mail Váš kontakt) V podnělí na něj bylo podáno první trestní oznámení prostřednictvím naší společnosti. Myslim si, že by jsme si mohly navzájem pomoc.
S pozdravem P. Novotný
Inkasní agentura DLUZIMI.CZ
Tel: 774 277477
e-mail: dluzimi@dluzimi.cz
Je to podvodník má na svědomí vykrádání aut krádeže aut vykrádání obchodů bytů krádeže kol zpronevěru dluží plno tisíc na alimentech.Tímto okrádáním se živí.Nikde napracuje.Je to zloděj a lhář.V pátek byl tento podvodník v televizi na genusu a taky bude na primě.A v novinách.Aby ho všichni viděly na koho si mají dát pozor.Půjčí si peníze a už je nevrací.Umí mluvit a slibovat.A vymýšlet si pohády.
Tento podvodník se jmenuje Radek Lud*** a bydlí v Litvínově.Zkuste si na netu najít páteční odpolední vysílání minut z regionu a uvidíte o něm reportáž.Že je to sňatkový podvodník. Dokonce má i zákaz vstupu do Prahy pro krádeže.V Litvínově bydlí s manželkou a s nimi dalších šest dětí.Je to člověk který patří za mříže zneužívá dobrotivosti lidí.Posílám ještě jednu jeho fotku.
A ještě posílám fotku jak se ukazuje na seznamce to je rozdíl co?Ze mě tento podvodník vylákal 35 tisíc.Neštítí se ničeho ani toho že jsem sama z dětmi.Až mě vrátí co mě ukradl dám mu pokoj.Do té doby o mě bude slyšet všude.Určitě nejsem jediná s koho tento podvodník vylákal peníze.Možná taky někomu vyprávěl pohádku jak za tatínka zaplatil jako hodný synek dluh a že po třech letech se ještě ozvaly že dluží penále.A jak mu zablokovaly učet a že mu chybí 35 tisíc.Taky že je hasič v Praze a že je chudák sám jak mu manželka i s tří měsíčním synem odešla do Německa.A že jeho maminka je Řekyně tatínek Rakušan a on že se narodil v Rakousku a jak jeho bratr má v Chomutově firmu a v ní 30 kamionů.Žádný hasič to není televize to prověřovala u hasičů v Praze vše je natočené najděte si to na netu.Taky tam mluvil právník je to skutečně sňatkový podvodník.Nejsou to lži je to vše pravda.
A ještě posílám fotku jak se ukazuje na seznamce to je rozdíl co?Porovnejte si fotku ze seznamky a ty dvě jak vypadá nyní.Ze mě tento podvodník vylákal 35 tisíc.Neštítí se ničeho ani toho že jsem sama z dětmi a že splácím vysokou hypotéku a dělám přesčasy abych to vůbec utáhla.Až mě vrátí co mě ukradl dám mu pokoj.Do té doby o mě bude slyšet všude.Určitě nejsem jediná s koho tento podvodník vylákal peníze.Možná taky někomu vyprávěl pohádku jako mě jak za tatínka zaplatil jako hodný synek dluh a že po třech letech se ještě ozvaly že dluží penále 80000.A jak mu zablokovaly učet a že mu chybí 35 tisíc.Taky že je hasič v Praze a že je chudák sám a jak mu manželka i s tří měsíčním synem odešla do Německa.A že jeho maminka je Řekyně tatínek Rakušan a on že se narodil v Rakousku a jak jeho bratr má v Chomutově firmu a v ní 30 kamionů.A jaký má majetek co vydělal v cizině peněz jak zdědil pozemky po babičce.Že je hasič v praze.Lži žádný hasič to není televize to prověřovala u hasičů v Praze vše je natočené najděte si to na netu.Taky tam mluvil právník je to skutečně sňatkový podvodník.Nejsou to lži je to vše pravda.Vše mám podložené.
Pak vám nezbývá než podat trestní oznámení nebo ještě televize. I tak se ke svým penězům nejspíš už nikdy nedostanete.
V televizi už byl ještě se to bude vysílat na primě.A taky bude v novinách.Jde mě aspon o to varovat ostatní ženy před tímto podvodníkem neb se dál seznamuje na seznamce a lže ženám jak je bohatý a co má za majetek a přitom nikde nepracuje a žije z krádeží
Lenko, odepsala jsem Ti kousek výše, jukni na to. Ale na admina v "seznamce" , já kontakt nemám. Jak už jsem vysvětlila, nejsem jejich členem. To se nemůžeš třeba obrátit na nějakou kamarádku z té seznamky? Nebo spolu nekomunikujete? Nevím, jak to tam chodí. Tak držím palce, ahoj S.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.