Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit zápachu ve skříni

Od: lakroska odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, pronajali jsme si privat a po předchozích majitelích jsou cítit skříně po divném zápachu. Nemáte někdo nějaký tip, co by tento zápach pohltilo, popř,alespon převonělo? Je od toho cítit celý pokoj a je to dost nepříjemné. Pak máme podobný problém s kuchyní. Předchozí majitelé byli asi pěkný prasata a i po umytí vrstvy starého zaschlého jídla, je cítít, jak kdyby se tam někdo vyzracel. Prosím poradte.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

2x

Do kuchyně savo na podlahu... i několikrát. Skříň bych také umyla savem a pak tam můžete pověsit třeba sáčky se sušenou levandulí nebo něco podobného. Můžete tam dát i vonné gely běžně k dostání v drogeriích?! Asi budete muset chvíli zkoušet. Každopádně bylo na majiteli, aby byt dal do uživatelné podoby. Ev. bych trvala na vrácení části kauce.

lakroska
hodnocení

Na to už je bohužel pozudě, protoze jsem to tam všechno vydrhla, i když to byl opravu nadlický úkol a myslím, že pár dní budu jíst asi jen rohlíky. Savem jsem to již drhla, vyzkouším ještě ten ocet. děkuji

martinaa*

Souhlas s levanduli, navic odpuzuje moly.

des*
hodnocení

1x

Na takové pachy se dá použít obyčejný ocet.Dáte ho přiměřeně do vody a všechno vytřete.Levné a funkční.

medvidky*
hodnocení

1x

Já jen doplním...

Důležité je jí pořádně větrat. prostě nezavírat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]