Nejste přihlášen/a.
potrebuji poradit chtela bych dostat byt od mesta jsem v podnajmu a tak by to bylo pro me dobre prosim jaky duvod mam napsat do zadosti o byt?proc o nej zadam?nenapada me nic jak to tam napsat.(treba ze mam rodinu nebo ze najem neni na dlouho)
Asi důvody, proč ho potřebujete - nemáte kde bydlet, nebo jste v nevyhovujícím bytě, nebo u rodičů, máte třeba děti apod.
O tom, že tento nájem není na dlouho, bych se raději nezmiňovala. Jistě jej pronajmou raději někomu, kdo tam bude řádně bydlet dlouhodobě, než aby se tam lidé střídali, jak na kolotoči. A město s tím mělo starosti. Tak to by mohlo být na škodu, že to chcete jen na chvíli. Jaga.
no abych mela kde bydlet a mit trvalou adresu a nebat se kdyz jsem v podnajmu jestli mi prodlouzi smlouvu nebo ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.