Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky duvod napsat do zadosti

Od: makyna111 odpovědí: 7 změna:

potrebuji poradit chtela bych dostat byt od mesta jsem v podnajmu a tak by to bylo pro me dobre prosim jaky duvod mam napsat do zadosti o byt?proc o nej zadam?nenapada me nic jak to tam napsat.(treba ze mam rodinu nebo ze najem neni na dlouho)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

1x

Napištem že chcete být ctihodným občanem :)

ifkali*
hodnocení

0x

Proč o něj žádáte?

Tak to tam napište:)

hodnocení

0x

Asi důvody, proč ho potřebujete - nemáte kde bydlet, nebo jste v nevyhovujícím bytě, nebo u rodičů, máte třeba děti apod.

O tom, že tento nájem není na dlouho, bych se raději nezmiňovala. Jistě jej pronajmou raději někomu, kdo tam bude řádně bydlet dlouhodobě, než aby se tam lidé střídali, jak na kolotoči. A město s tím mělo starosti. Tak to by mohlo být na škodu, že to chcete jen na chvíli. Jaga.

makyna111
hodnocení

dobry den,ja potrebuji dlouhodobe bydlet,nechce se mi porad po 3letech stehovat kuli tomu ze majitel bytu kterej nam pronajima byt chce byt prodat a podobne duvody a navic potrebujem mit jako rodina nekde trvale bydliste a v podnajmu nam to neudelaj

artik*
hodnocení

0x

A k čemu ten byt potřebujete?

makyna111
hodnocení

no abych mela kde bydlet a mit trvalou adresu a nebat se kdyz jsem v podnajmu jestli mi prodlouzi smlouvu nebo ne.

doctor

Najděte si bydlení u majitele co pronajímá byty ve velkém, ten nebude s trvalým pobytem dělat problémy a solidních nájemníků si váží.

Neberte pronájem od Lojzy co koupil byt v privatizaci za sto, bydlí u přítelkyně, a teď je z něho milionář - majitel realit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]