Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám dotaz ohledně růstu prsou. Je mi 26, mám již dítě, odkojené, prsa se mi po zkončení kojení zmenšila cca o číslo, což jsem na jednu stranu vítala, ale po zhubnutí jsem přišla i o další cm, což už tak vítanou změnou není.
Brala jsem HA Pramino a měla jsem pocit, že se mi prsa maličko zvětšila, možná to byla jen nějaká moje sugesce, každopádně i můj přítel říkal,že po kojení na tom nejsem zase tak špatně s velikostí ani tvarem.
Začala jsem zase hubnout a prsa se opět zmenšila, tak jsem začala brát Stimulen, 2 měsíce a prsa pobolívala, byla nalitější, ne větší myslím, ale pevnější, partner si změny také všiml a líbila se mu. Jenže potom jsme jej vysadila v naději, že prsa zůstanou taková. No bohužel opak je pravdou, do toho jsem ještě musela změnit HA, teda doktor mi HA změnil, že již beru Pramino dlouho ( cca 6 let ale s asi půl roční přestávkou 2x během těch let ). Momentálně beru druhé plato Softinelle, což má být prý identická náhrada za Pramino, jenže během prvního měsíce jsem přibrala 4 kila butter , takovou "žravku" nemívám ani před menstruací, pleť se mi trochu zhoršila a prsa jsou placatá a skleslá , prostě jako kokr uši . Koukala jsem na různé rady, od masáží, přes potravin.doplňky až po plastiku atd., což je ale pro mne veeelmi nákladné.
Nechci mít 4 prsa, ale zdravé dvojky, jako dřív, hezké a pevné, když si vzpomenu, jaké prsa jsem měla před otěhotněním a kojením, je mi do breku. Vím samozřejmě, že už to nikdy nebude jako dřív.
Budu moc vděčná za jakoukoliv radu, ať už masáž, tabletky, čaje, krémy, cokoliv, co by aspoň trošku pomohlo a co nebude v řádech desetitisíců.
Moc děkuji
Jestli už nechcete další dítě - ale jen jestli jste si tím úplně jistá, vzhledem k tomu, že jste ještě dost mladá - obávám se, že jediná rozumná možnost, která z vás vytáhne peníze s patřičným efektem, je modelace prsou. Operace podstatně snadnější než jejich zvětšování a ne tak nákladná, ale přesto tak.
Osobně jsem ale spíše příznivec toho, aby člověk přijímal svůj věk a stav s důstojností a ne naháněním nějakého optimálního "kdysi", které je tak pomíjivé, ať už jde o stavy fyzické nebo duševní
Dovedu si představit, žebyste byla vděčna za jakoukoliv účinnou radu, která by Váš problém vyřešila. A určitě byste sama nebyla. Kdyby existovaly zázračné čaje, mastičky, masáže, tak už by se o tom vědělo, a plastická chirugie by udělala bankrot, tedy alespoň ta, co se zabývá prsními implantáty. Je Vám sice pouze 26let, ale někdy se to po kojení stává. Já bych Vám strašně ráda poradila nějaký zázračný čajíček, sama bych ho kdysi uvítala, ale není, a nebyl ani tenkrát. Jediná rada, pokud nechcete podstoupit operaci, je, abyste na to přestala myslet a koupila si nějakou pušapku. Dneska máte opravdu možnosti, které tenkrát nebyly. Váš partner Vás má určitě rád kvůli jiným přednostem, a určitě ho to netrápí tak, jako Vás. Přece se nikde nesvlékáte na veřejnosti, tak co je komu do toho, jak to máte zařízené pod svetrem. Abyste teda věděla, já měla Váš problém celý život, ne že bych měla prsa povislá, ale zastavila se mi ve vývoji, když mi bylo asi třináct let, dnes je mi o padesát víc, (ale nevypadám prý na ně ), a jelikož mám stále prsa jako třináctiletá, šla jsem, a koupila si tak výbornou podprsenku, že všichni údivem vyvalili oči, a děsně se divili, jak jsem mohla tak přibrat v prsou, když jsem nepřibrala na váze. A to jsem i v tílku. Prostě nádhera, sama se zálibně prohlížím, když si ji navléknu. Takže to vyřešilo pár stovek. Koupila jsem totiž tři, do foroty. Tak ahoj a nevěšet hlavu.
A zhluboka dýchat, zhluboka dýchat, vypnout prsa, břicho zastrčit... Raz,dva, - tři!
Kdyby to bylo tak jednoduché mít po porodu a kojení dítěte hezká ňadra, tak tu okolo nás chodí jen samé výstavné kousky v sexy tílkách. Jste máma dítěte, holt s tím je spojeno, že se ženské tělo po porodu změní. Nebuďte z toho smutná. Ani váš partner nebude pořád sexy mužíkem a vyčítá-li vám něco, tak by se měl nad sebou zamyslet. Určitě i na něm se najde pár chybiček na kráse. Když budete zdravě sebevědomá, nebudou vám ani vaše ňadra tak moc vadit. A jak se psalo výše, dobrá podprsenka umí opravdu dělat divy. Investovala bych tedy do ní a na nějaké mastičky bych se normálně vyprdla. To je na nic. Maximálně posilujte prsní svaly, ale nečekejte, že po porodu budete mít prsa jako dříve.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.