Nejste přihlášen/a.
Máte nějaký recept na nachlazení a ucpaný nos? Co vážně zabírá?
Dle mého názoru je v prvé řadě potřeba dýchací cesty uvolnit,a to klasickým způsobem-horká voda do lavoru,přes hlavu osušku a pěkně zhluboka dýchat,vše se skvěle uvolní.Za další horký čaj s citrónem,k tomu ještě vitamín C,také si kupte kapky na ucpaný nosánek a k tomu paralen,naložte se do řádně teplé lázně,a následně šupky dupky do postele,a zabalit po péří
Právě přemýšlím o koupi věnce jelikož má rymečku a je zahleněný můj muž. Udělal si nakrájenou cibuli s medem a po lžičkách tu šťávu jí, vaří mátu, medunku a jitrocel-pije po litrech, hrnec s vařící vodou se solí-ručník přez hlavu a inhaluje, na noc si bere ACC long a cucá pastilky Dryl. Snad to chudáček přežije!
Tak jak píšete, nakrájenou jednu cibuli posypu krystal cukrem a za pár hodin pustí šťávičku, po lžičkách užívat, pak aspoň 1x denně česnek třeba na chleba s máslem, to je přírodní antibiotikum, průduškový čaj (Leros obsahuje šípky, černý bez, fenykl, lipový květ, mátu peprnou aj), sušený květ podbělu je dobrý na kašel, pak hodně zeleniny a ovoce s vit C (citrony, pomeranče, kiwi, grepy, meruňky, jablka, broskve, nektarinky, papriky, kysané zelí, špenát, brokolice), 100% ovocné šťávy...ale tohle vše jsem vyzkoušela a nic nepomohlo, ležela jsem 3 neděle a ještě pak 14 dní kašlala, takže asi líp by bylo jít k doktorovi, aby ho poslechl, jestli to nemá na průduškách, to by byl lepší klasický lék na vykašlávání, aby se z toho nestala chronická bonchitida nebo nález na plicích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.