Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

jak zadržet ejakulaci u muže

Od: luke1 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den rád se zeptal jak udělat aby nedošlo k ejakulaci u muže?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, přidám rady dvě - jednu pro muže a jednu pro ženy. Pro muže - moc si s tím zadržováním nehrajte nebo si způsobíte zdravotní problémy. Pokud je již jednou odstartováno, tak to musí ven. A ženám bych poradil - pokud už rajcujete, tak se ta práce musí dodělat. Po startu je snížené mužské ovládání a taky by vám mohl jednu vrazit (protože to je prostě na facku). Takže, od rozdělané práce neodcházet nebo ji raději ani nezačínejte. Zdravím!

no mě se zase kdysi stávalo, že pokud to nešlo ven tak mě pak docela běsně začlo bolet v podbřišku a šlo to snad až do koulí.. není to prostě prospěšné zadržovat nasilim.. oddalovat to nějak jde ale mě se to nějak nedařilo jak jsem to zkoušel...

hodnocení

0x

Před vyvrcholením se má dát na penis gumička,ovšem pozor,tato metoda je poněkud bolestivější a nepříjemná*uf*

doplněno 23.02.13 14:48:

Ano,ano,jak to tedy myslíš?*hej*

zaleží jak to myslí.. jestli aby to z něj nevyšlo ven nebo jestli aby k vyvrcholeni nedošlo, popř se oddalilo...

luke1

Zajímají mě obě varianty aby to z něj nevyšlo ven a taky aby k vyvrcholeni nedošlo popř se oddalilo jak na to prosím poraďte.

A proč ho chceš tak trápit?!Není to sado maso?!*bzum*

eros*
hodnocení

0x

Těsně před ejakulací si zmáčkni ptáka těsně za hlavičkou. Tím oddálíš ejakulaci. Funguje to. Asi proto že to bolí. Nepoužívat hned naostro. Nutno odzkoušet předem, třeba při masturbaci.

pb®
hodnocení

0x

Ptejte se tantriků, ti běžně neejakulují, pouze se při souloži mnohokrát přibližují co nejvíce k orgasmu, ale ten nemá proběhnout.

honzmalatny*
hodnocení

0x

nesouložit,nemasturbovat.pak nic nebude.*frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]