Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ravioli - jak vařit

Od: hankauk* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, hledala jsem v receptech na netu, jak dělat ravioli s masem. 99% receptů je na sýrové ravioli se špenátem. A ta hrstka na maso neuvádí, zda se maso má předem tepelně zpracovat. Zdá se mi, že 2-3 minuty vaření raviol (což recepty uvádí, pokud uvádí dobu vaření) jsou pro provaření velmi málo.

Máte někdo zkušenost s vařením domácích raviol? Předem díky. :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Mrkněte zde, je to ze syrového masa.

toprecepty.cz/...

hodnocení

2x
2-3minuty je absolutní blbost,vaří se cca 8min.,a pak,hlídejte je při vaření a sama přece jasně poznáte,kdy jsou hotové.Jinak je můžete podávat dle vaší fantazie,šunka,sýr,rajčata,papriky,pórek,žampióny,tuňák,atd.,atd.
hankauk*
hodnocení

To mi bylo jasný hned, že 2-3 minuty je nesmysl. Ale znáte to... ochutnávat můžu... jenže jak má být člověk machr v kuchyni, tak to musí vymakat i bez ochutnávání. *smich*

A jen pro zajímavost... dodělala jsem jahodové knedlíky a te´d jdu smažit plněný kuřecí řízek. ;)

Hanko, takovéhle odpovědi Vám na Poradně zakazuji! Takové dobroty! Po přečtení slintám jako pejsci pana Pavlova a určitě mám kvůli Vám zase nejmíň o kilo víc. Proč neděláte raději dušenou mrkev? /tu já nerada/! *haha* Jaga.

doplněno 04.09.11 07:58:

No, co, já mám zase svíčkovou z polního zajíce, tak si myslím, že taky nebudu škodná.:-P

Tytyty, Jagičko! A co k té omáčce? Asi knedlíček, viď, pěkně nadýchaný a voňavý! Ahojky Suzy *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]