Nejste přihlášen/a.
Ahoj, hledala jsem v receptech na netu, jak dělat ravioli s masem. 99% receptů je na sýrové ravioli se špenátem. A ta hrstka na maso neuvádí, zda se maso má předem tepelně zpracovat. Zdá se mi, že 2-3 minuty vaření raviol (což recepty uvádí, pokud uvádí dobu vaření) jsou pro provaření velmi málo.
Máte někdo zkušenost s vařením domácích raviol? Předem díky.
To mi bylo jasný hned, že 2-3 minuty je nesmysl. Ale znáte to... ochutnávat můžu... jenže jak má být člověk machr v kuchyni, tak to musí vymakat i bez ochutnávání.
A jen pro zajímavost... dodělala jsem jahodové knedlíky a te´d jdu smažit plněný kuřecí řízek.
Hanko, takovéhle odpovědi Vám na Poradně zakazuji! Takové dobroty! Po přečtení slintám jako pejsci pana Pavlova a určitě mám kvůli Vám zase nejmíň o kilo víc. Proč neděláte raději dušenou mrkev? /tu já nerada/! Jaga.
No, co, já mám zase svíčkovou z polního zajíce, tak si myslím, že taky nebudu škodná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.