Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Olejíček po depilaci

Od: barbucha® odpovědí: 3 změna:

Prosím dejte mi někdo tip na nějaký olejíček po depilaci, který spolehlivě zpomaluje růst chloupků, díkes.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Obávám se, že nic takového neexistuje, růst chloupků je individuální, a také dědičná a hormonální záležitost.

Takže nezbývá než se holit dle potřeby. Ale vždyť to zase tolik času nezabere, ne?

hodnocení

Holení jako takové mi problém vůbec nedělá, ale mám problém s ochlupením na krku a bradě, který jde řešit pouze laserem. Na ten se zatím nechystám. Kosmetička mi ale dnes poradila aspoň nějaký takový olejíček. Na internetu jsou, ale chtěla jsem vědět, jestli s nimi má někdo zkušenosti

hodnocení

0x

Pokud Vám to radila kosmetička,tak asi ano, dala bych na její radu, měla by s tím mít zkušenosti - a to i se značkou toho olejíčku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]