Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitni kondicioner

Od: aislim* odpovědí: 5 změna:

Dobry den poradi mi nekdo jaky koupit kondicioner na velmi zacuchane vlasy, temer dredy? cena neni smerodatna.Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pebuje*
hodnocení

3x

Místo kondicioneru bych zkusila rovnou nějakou vlasovou kúru, dobrou zkušenost mám s Gliss Kur, pokud jsou ale vlasy opravdu hodně zacuchané /případně poničené/, tak raději nějaký výrobek z kadeřnictví. Mokré vlasy hlavně "nedrhnout", nechat chvíli proschnout a pak velice šetrně hřebenem s řídkými zuby /a zaoblenými špičkami/ rozčesat.

marenka*

Prý je výborný ten černý Gliss Kur. Použila bych kondicioner, masku i bezoplachovou kúru.

martinaa*
hodnocení

2x

Doporucuji profi vyrobky firmy Framesi (sezenete v salonech), maji skvele kury, bezoplachove kondicionery a spreje pro snadne rozcesavani. Je to drazsi, to ano, ale zaruka kvality. Vyhnete se kulatym kartacum na vlasy, ktere je jeste vice zacuchaji.

myse*
hodnocení

0x

doporučuji od Schwarzkopf takový ten dvousložkový bezoplachový kondicionér - nastříkat rovnou na mokré vlasy, dá se i ráno na suché a uhladit. Funguje, odzkoušeno.

hodnocení

0x

Já si myslím, že není zas až tak důležitá značka kondicioneru, jako jeho pravidelné používání. A jestli jsou vlasy stále problémové, tak je potřeba pořídit ještě na oplachovací přípravek jeden bez oplachovaní. Použít je oba.*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]