Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat,měla sem nechráněný pohlavní styk se svým přítelem.Antikoncepci neberu už 6 měsíců.Má mi přijít Menstruace,která je vyvolávána injekcemi které sem dostala ve čtvrtek.Je nějaká možnost že bych teď mohla otěhotnět?
Při každém nechráněném pohlavním styku je reálná šance na otěhotnění, není-li žena sterilní a muž po vasektonomii. Víte, kolik párů otěhotnělo těsně před menstruací, při menstruaci, po menstruaci apod.? U vás je však ten problém, že je vám menstruace vyvolávána injekcemi, ale nikdy nemůžete mít jistotu, že se příroda neumoudřila a nedala vám vaše tělo do pořádku. Mám takový dojem, že ta injekce případné těhotenství podpoří, rozhodně mu neublíží. Asi tak, víceméně nejvíce záleží na ovulaci, bez ní na otěhotnění není šance.
Presne tak ionjekce na vyvolani menstruace ji bud vyvola - kdyz clovek tehotny neni a pokud je tak naopak tehotenstvi podpori. Takze tato injekce rozhodnen eni antikoncepce.
Vse zalezi na moc faktorech - sice nejvetsi pravdepodobnost otehotneni je kolem pulky cyklu, ale znam hodne pripadu, kterym se to podarilo na zacatku nebo na konci clovek nikdy nevi. Kazdoapdne ted s tim nic neudelate... I kdyz menstruaci dostanete neni to uplna jistota, ze tehotna nejste. Takze si po nejake dobe udelejte tehotensky test a uvidite.
KDy jste měla pohlavní styk? V době po injekci? Pravděpodobnost je prakticky nulová, ale znáte to... zákony schválnosti fungují.
Každopádně to teď neřešte, zbytečně se budete stresovat. Když menstruace nepřijde, skočíte si k doktorovi a uvidíte.
Sylvinko a kolik Vám je? Já taky otěhotněla těsně před... a ještě jsem ji pak dvakrát dostala... a byla už ve 3 měsíci... ale nezoufejte a nevěšte hlavu... vždycky je nějaké řešení..Jenom se neunáhlete v rozhodnutí...prosííííííííím moje moc dobrá kamarádka si nechala mimi vzít protože by to měla s milencem a ne s manželem... a nakonec se stejně rozvedla protože pak to mimi po nějakých letech spolu chtěli mít ale po potratu už to nešlo... je tolik lidí co by si od vás miminko vzalo a dalo mu lásku a výchovu... Hlavně nepanikařte a neudělejte nic, co by mohlo mít za následek že byste byla neštastná celý život.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.