Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy rostou zuby moudrosti?

Od: andrea116* odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer, chtěla ybch se zeptat, kdy přesně rostou zuby moudrosti?

Bude mi za 4 měsíce 17 a ještě žádný nemám ( ani náznak prořezávání)

Mám kamarádku (bylo jí 17 let ) a zuby má už částěčně prořezané ( jeden už uplně ) od svých 15-ti let.

Jak je to možné?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to normální mě vyrostly asi ve 22.

Někomu nemusí vyrůst vůbec.

andulka116
hodnocení

Byla bych ráda, kdyby nerostly vůbec, kamarádka stým "bude" mít velké problémy za pár let. Jeden jí roste hodně do boku a druhý do kosti.

To je běžné, že rostou abnormálně. Proto se taky většinou odstraňují.

Taky už je mám všechny venku, snad je malý uklidnění - dosti lidem jdou vytrhnout celkem bez potíží.

hodnocení

0x

To je různý. Klidně i v pětadvaceti.

hodnocení

0x

Mně je 20 a taky je ještě nemám. Ale celkově jsem měl druhé zuby o něco později než ostatní.

Prý je postupně čímdál více lidí, kterým nerostou, je to vývoj, protože je nepotřebujeme.

sisinka*
hodnocení

0x

tak já osobně Vám mužu říct,že mládí už mám v p... a do duchodu daleko,a zub moudrosti mi vyrostl jen jeden.A jsem ráda,naprosto mi to stačí*ua*

anonimka15*
hodnocení

0x

No, některým lidem vůbec nevyrostou...

hodnocení

0x

je to hrozně individuální, první mi vyrostl v 16-ti ,další se začal klubat ve 20 no a pak nic tak teď jen doufám že jsem to nezakřikla :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]