Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednorázovky nebo MACH 3?

Od: pinaa odpovědí: 8 změna:

Zdravím. Chci se zeptat, co je výhodnější, jestli používat jednorázovky, nebo si připlatit a koupit např. MACH 3 a výměnými hlavicemi. Jak z hlediska kvalitnějšího oholení, tak z fynanční náročnosti. Jak dlouho tak vydrží jedna hlavice?
Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

1x

Jednoznačně Gillette. Já používám Senzor už moc let. Jednorázovky jsem zkusil jen jednou ze zvědavosti a po jednom oholení letěly do koše. To se s pořádnými břity vůbec nedá srovnat. A ani cenově. Možná to vyhoví někomu mladšímu, kdo má ještě měkké vousy, ale na štětiny, nás starších už je potřeba poctivá, dobře kalená a broušená ocel.

martinaa*
hodnocení

0x

Jednoznacne MACH 3. Pouziva je pritel, ja mam zase vymenne Venus Embrace a nedam na ne dopustit. Je to daleko pohodlnejsi nez jednorazovky, dlouho vydrzi (priteli vydrzela jedna hlavice 6 mesicu, holi se 2x tydne a ma stredne tvrde vousy. Ale zivotnost bude zrejme dana prave tvrdosti vousu a frekvenci holeni.

fibo
hodnocení

0x

Na Gillette nedám dopustit, mám Mach(3břity) i Fusion(5břitů) a myslím si že Mach je lepší v tom že u těch tří břitů je větší mezera mezi břity a "neucpává" se tak. Fusion zase super design , vibrace s indikátorem vybíjení baterie a horní břit na úpravu kotletek apod. Jednorázovky bych neřešil, myslím že se v konečném součtu prodraží.

Vsak to po kazdem tahu proplachujte, potom je to OK, navic to alspon lepe bere a nebudete tolik podrazdeny :)

eulalie*
hodnocení

0x

Mám takový dojem, že ty jednorázovky nebudou až tak kvalitní. Záleží na vašem typu vousů - jestli je máte nějak moc tvrdé, rostou vám rychle apod. Mně se ten Mach 3 s výměnnými hlavicemi jeví jako výhodnější i po finanční stránce.

hodnocení

0x

Já teda pouze k těm jednorázovkám..kdesi jsem vyhrál 10ks ..jakási nejkvalitnější jednorázovka od gillete a vydrželo to opravdu velmi dlouho.. ale finančně.. ideálně spočítat..

6 měsíců..he to si neumím představit.. ale jo kdyby to člověk nebrousil každej den tak asi jo..

kreha*
hodnocení

0x

Podle toho co holíte. :D Na pusu jednoznačně Mach 3 nebo (doporučuju) Gillete fusion, na nohy a ruce stačej jednorázový, ale na všechno ostatní (to si domyslete...) jednoznačně něco dražšího.

nutria*
hodnocení

0x

Já používám depilátor elektrickej na vše (teda mimo kousíčku)Nohy, třísla,podpaždí,je to lepší a v konečným výsledku nesrovnatelně levnější.Mám ho už 6 let a dala jsem za něj tehdy asi 800. Ze začátku to bolí ale pak si člověk tak zvykne že je to naprostá pohoda. Chloupky sice tak za měsíc dorůstají ale jsou tenounkaté a je jich míň. Po první depilaci se utvořily pupínky a bolelo to ale pak si i venušin hrbolek zvykl ;)Takže jestli nemáte s depilátory žádnou zkušenost . Tak nedoporučuji před nějakou akcí kde chcete být krásná. I na nouhou mi naskákaly pupínky ale za pár hodin zmizely a ted když depiluji je to v klidu na citlivá místa obličej, pro někoho i podpaždí a spodek jednoznačně používám mach 3 ...ale kombinuji je s jinými holítky..mám asi tři a každý má jiný záběr co neoholí jeden dotáhne do hladonké dokonalosti druhý...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]