Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce Lindynette 20

Od: terezpallova* odpovědí: 13 změna:

Ahoj :)

Mám takovy dotaz,ktery me zacíná trápit.

Skoro prvním měsícem užívam antikoncepci Lindynette 20 a v tomto mesíci sem spala s přítelem 2krat a pokazde po styku nebo v prubehu sem zacala krvacet. Panna jsem předtím nebyla takze blána to bejt nemohla.

Nevíte co by to mohlo být? Začíná mě to dělat starosti.Předem díky za odpověd :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Jedná se o děložní čípek.Máte ho nejspíš vyklenutý-nevím jak to nazvat.Měla jsem stejný problém.Gynekolog mi ho něčím promáznul.Napsal i prášky.Rozhodně navštivte gynekologii.S antikoncepcí to nesouvisí.
terezpallova*
hodnocení

Ale kdyz sme spolu spali oredtim s kondomem tak se me nic takoveho nestavalo.

A přestalo to hned po otm promazání nebo az po náké době?

Ale děkuji za odpoved ;)

krkovicka*
Je to už tak 10let.Pamatuji si,že jsme museli držet sexualní půst(nevím jak dlouho),aby se čípek zatáhl,pak jsem musela přijít po měsíci,těsně po skončení menstruace a opakoval mazání.Stalo to 300kč.Mám od té doby klid.Nebojte se.Stává se to skoro každé ženě.
terezpallova*
hodnocení

Tak děkuji moc za radu :)

krkovicka*
Až budete vědět víc,písněte jak to dopadlo(poselství budoucím generacím) :D
terezpallova*

Zdravím :)

slibila sem ze napisu co to bylo :)

Jednalo se o to ze prášky sem teprv začínala brát a tělo na to nebylo zvykle.Na tolik hormonů najednou.

Doktor mi predepsal nejake prasky na 10 dni a všechno uz je v pořádku :)

krkovicka*
Když jsem začla taky s HA krvácela jsem vkuse 5týdnů.Vy jste psala že jen při styku,proto jsem usoudila,že jde o děložní čípek.Skoukla Vás dr?Hlavní je,že už jste v pořádku ;)
hrusa

Zdravím, z přítelkiní si nejsme jisti jak pořádně učinkuje Lyndynette 20, bere to už 3 měsice, ale pořád nevim jestli je chráněna pořád, tzv. je chráněna i v 7 denní pauze? a totéž platí pro to , jestli je chráněna po načatí nového plátička a užití 1 prášku z nového plátička? je chráněna po 1. prášku? , mockrát děkuji za jakoukoli odpověd... pěkný uzbytek dne :)

terezpallova*

Zdravíčko :)

na letáčku se píše že po 1ní tabletce,ale to mě přišlo podezřely.. po 7 dnech to ale uz učinkuje,takze s kamarádčima 3 měsícema už nemusí mít strach :)

7dní je na menstruaci a to určitě s nikym spat nema!

A načnutí nového platíčka učinkuje hned po 1ní tabletce,aspon tak me to bylo podáno :)

jannie
hodnocení

0x

Ahoj,potřebuji velmi nutně koupit Lindynette 20.Prosím pište na mail:Jannieb@seznam.cz Předem moc děkuji Jana

martinaa*

Sezenete v lekarne. Podomni prodej a koupe leciv na predpis je trestny.

krkovicka*
Inzeráty tohohle typu jsem viděla na jiných webovkách.Varují však,že je to občas placebo.Co takhle zajít na gyndu,nebo poprosit spojku v nemocnici o recept?
terezpallova*

proč si nezajdete na gynekologii?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma lindynette
Otázky na téma lindynette 20

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]