Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Chtěla bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi délkou mokrých a suchých vlasů? Jdu dnes ke kadeřnici a nejsem si jistá, o kolik zkrátit. A také bych se chtěla zeptat, jak rychle rostou vlasy. 1 cm za měsíc, či více? Díky
Jenom bacha, jestli máš vlasy vlnité! Moje vlnité jsou suché na ramena a mokré pod lopatky. Takže rozdíl nějakých skoro 10 cm
No já je mám lehce vlnité. Když jsem byla minule u kadeřnice, tak jsem jí řekla, ať to zkrátí o 7 cm (byla jsem tam před 8 měsíci). Ale zdálo se mi to málo. Takže, když jsem byla naposledy v červnu, tak myslím, že řeknu 4 cm. A ty máš ty vlasy tak vlnité, jako na fotce? Já jenom, že se mi moc vlnité nezdají . Jinak doufám, že mi to udělá lépe, než minule. Mám totiž vlasy lehce nad ramena a rovnou ofinu. Já jsem jí právě minule řekla, že zkrátit. No a ona jestli to chci u obličeje delší. Já jsem moc nevěděla, no a dopadlo to tak, že mi udělala podkovu. Vzadu krátké a vpředu dlouhé, no a to s vlnitými vlasy moc nepasuje. Tak zvažuji, že jí řeknu, aby to u obličeje trochu sestříhala. No, ale nevím, abych zase nevypadala jako blbec.
Tak tady zrovna na fotce je mám vyžehlené, i s tou patkou
Jinak je mám asi takové (už se mi nechce dávat další svoji fotku, tak si pomůžu celebritou):
doplněno 24.08.11 09:44: Jinak to sestříhání doporučuju. Mám to sestříhané "žiletkou" do obličeje, takže to obličej pěkně orámuje. Pokud je dobrý střih, stačí to jenom učesat a zalakovat, vydrží to celý den. Navíc, jestli máš vlasy vlnité, tak se ti u sestříhaných vlasů ještě víc zvlní. Někdy sice trochu jiným směrem, než bys chtěla, ale i s tím si přece my holky poradíme
Oproti suchým jsou dlouhé mokré vlasy delší zhruba o jeden centimetr. Ale kadeřnice s tím počítají.
Co se týká rychlosti, tak za deset dní naroste vlas asi o 3 milimetry.
Problematice sice nerozumim, ale pouze takova uvaha:
O 1cm delsi pri jake delce? Pokud mam vlasy 5cm dlouhe, tak se mokre urcite neprodlouzi o tolik, jako kdyz mam vlasy dlouhe 30cm.
1cm mokre vs. suche bych rekl, ze je hooodne velke zjednoduseni.
každýmu vlasy rostou jinak a taky má každej jinak danou délku, přes kterou už dál vlasy prostě neporostou, i kdyby ses na hlavu postavila takže u mě to, co někomu vyroste za ty tři tejdny, u mně trvalo klidně i půl rok, když jsme měla vlasy pod ramena, kde se zasekly ..
teď jak mám krátké, tak rostou rychleji se mi zdá ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.