Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda máte někdo radu, kde bych mohl v Brně koupit kukuřičnou mouku. Snažil sem se projít veškeré markety, doufal jsem že mě šíře jejich sortimentu potěší, ale marně. Chtěl bych si doma uvařit mexickou kuchyni, ale bez ní to nezvládnu sám. Plus, pokud se najde někdo schopný a ochotný poradit, kde bych mohl sehnat v Brně hezké avokádo, hezké a zdravé.
Děkuji mockrát za radu
Na tu kukuřičnou mouku bych zkusila nějaký "zdravý" obchůdek, nebo by ji mohli mít i v DM drogerii, tam tyhle vychytávky mívají. Avokádo - záleží na sezoně, pěknou zeleninu mají v Lidlu, ale pokud budete chtít jít "na jistotu", tak Hypernova (Hyper Albert), tam jsem ho viděla zatím vždycky.
A copak bude dobrého? Tortilly?
Nad tím jsem taky přemýšlel, ale co já vím, jestli někde za rohem, kde to ještě neznám nečeká pravá mexická prodejna. Tak jsem spíš zvolil variantu nechat si poradit, už jsem toho kvůli ní oběhl dost.
I za avokádo děkuji, určitě vyzkouším.
A určitě plánuji tortilly, jak nachos pěkně s guacamole, tak třeba i topos. Zabalím do toho nějaké dobroty, třeba i s takovými těmi mexickými fazolemi na kaši opečenými na cibulce. Dávám si výlet po středoamerické kuchyni.
S tou kukuřičnou moukou mne tak napadlo,co kdyby jste koupil kukuřičné křupky a semlel,efekt stejný
Nechápu po čem pátráte, kukuřičný škrob, kukuřičnou mouku koupíte skoro v každém obchodě jinak Mendlák zdravá výživa, ale já ji opravdu kupuji v Kaufu, Tescu, Lídlu, Albertu - pravda tam ji mají občas. Avokádo v každém oddělení zeleniny ale taky ne vždycky. Jo a do hrušky nevidíte ale ještě se nestalo, že by bylo uvnitř špatné.
Tak to tedy asi chodíte do jiných obchodů, já kukuř. mouku nenašel v Tescu, Albertu, Intersparu a několika dalších. A věřte, není to tím, že bych neuměl hledat. Škrob možná, ale to není mouka. Jinak už jsem našel ve Vankovce v Bio obchůdku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.