Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prášek proti otěhotnění bez objednání?

Od: mati* odpovědí: 4 změna:

Mohu si zajít ke gynekologovi pro prášek proti otehotnění? Nejsem objednaná.. Jedná se v podstatě o akutní případ.. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Ano, jistě. Myslím, že ho možná vydají i na pohotovosti. Ale počítejte, že to není zadarmo.

hodnocení

2x

Myslíte Postinor? Jsem přesvědčená, že recept na něj by vám normální gynekolog dal i bez předchozího objednání... ovšem já bych mu určitě zavolala, aby se mnou počítal a já mu tam nevtrhla jak velká voda. Jinak já kdysi na prodání léku ukecala lékárnici i bez předpisu... ale na to bych nespoléhala.

sisinka*
hodnocení

0x

Urcite muzete,a chce to po nechranenem styku dost rychle.Ted nevim do kolika hodin po styku to funguje.Urcite to neni zadarmo,myslim ze kolem 500.- zaplatite za tabletku.

krkovicka*
Do 72h.ale čím dřiv tím líp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]