Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych připravila sushi na sobotní oslavu narozenin. Čas na přípravu mám jedině během dopoledne, na oběd přijedou hosté, takže sushi by ještě nějakou dobu muselo čekat v ledničce a já nevím, jestli to už není špatně. Stejně tak, až ho potom dám na talíř s tím, že si někdo možná ochutná, někdo vůbec, tak řasa asi rychle oschne. Nemá s tím někdo náhodou zkušenost? Já sushi totiž dělám vždy jen pro sebe a hned ho sním - nikdy jsem ho nepodávala více hostům. Děkuji za případné rady, i když jich zřejmě nebude příliš
Já bych se toho nebála. Udělala bych jenom "roličky", zabalila do potr. folie a potom až při podávání krájela. Nachystala bych více malých talířků, aby to tolik neosychalo. Maximálně to bude z ledničky více "uleželé". Vemte si, že dnes už prodávají sushi v každém supermarketu - a nechci vědět, jak dlouho tam leží! Takže nějakých pár hodin v ledničce sushi, vy i vaši hosté přežijete
Za odpověď děkuji oběma, Míša i navíc pomohla Včera jsem řekla mému oslavenci ,ať mi tu rybu nekupuje, že to byl hloupý nápad - nevím, jestli mi to bude někdo "žrát"
Ale pár se nás sušařů najde a ten nápad s ponecháním sushi v roličkách a postupným krájením vůbec není špatný. Asi to nevydržím a ještě zavolám, ať mi do toho Macra zajede
Díky
Jen jsem nepochopila tip s více talířky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.