Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojišťováci a porodnice

Od: happysmoke odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

také máte zkušenost, že sotva jste dorazili z nemocnice, zvonil u vás pojišťovací agent? Kde podle vás beroutito lidé údaje o vás, potažmo kontakt a třeba hodinu, kdy jste opustili nemocnici, přestože jste nikde nic nevyplňovali, nepodepisovali? Dá se proti tomu nějak bojovat? Děkuji za odpovědi a pěkný den!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

0x

U nás v regionálních novinách každý týden mají napsáno kdo se narodil a z jakého města či vsi pochází.A pak se na vsi jenom zeptají kde bydlí přesně a je to.Nebo můžou mít informace třeba i z porodnice.

tigrine*
hodnocení

0x

Dobrý den,

u nás teda nikdo nezvonil, zato telefon mi zvonil pořád, už mi to lezlo krkem... Každý druhý den pojišťovna, nebo nabídky nějakých balíčků pro děti... Do toho volali pořád z banky... No já si myslím, že kontakt jim dává porodnice... Je to otrava... Ale už mám klid, nic nechci, pojištění mám... *ua*

remember
hodnocení

0x

Já si myslím, že pojišťováci a nejen oni mají své informátory přímo u zdroje, tedy v nemocnicích, a pak se s nimi dělí o provizi. A to se týká nejen narozených dětí, ale třeba i o zemřelých dostávají zprávy spřátelené pohřební služby. Syna před časem porazilo auto. Ještě nebyl propuštěn z nemocnice domů,a už jsme měli ve schránce nabídku jistého advokáta, který mu nabízel právní zastoupení. Informaci o tom, že se mu stalo to a to, jeho jméno a adresu určitě neměl od Policie, sám vyšetřující komisař mi potvrdil, že údaje o účastnících dopravních nehod nikomu neposkytují. Bohužel, bojovat proti tomu se asi nedá, jen tyto nabídky ignorovat.

hodnocení

0x

Kdysi platilo, že pojistka na dítě se dala uzavřít až od dožitého 6. měsíce. Je pravda, že u nás taky tak kdysi zazvonil pojišťovák - cizí chlap, který mě ve dveřích téměř odstrčil a pravil, že jde kvůli mému synovi, řekl jeho jméno. Nepamatuji si, jestli měl syn už toho půl roku, ale přesně si vybavuji, jak nepříjemně to na mě zapůsobilo. Byla jsem plná jakýchsi ochranitelských hormonů vůči svému miminku a to, že úplně cizí člověk zná jeho jméno, mi nesmírně vadilo. Nebýt toho, že byl manžel doma, byla bych chlapa vyhodila. Tenkrát ovšem bylo pojištění úplně o něčem jiném - bylo to SPM, opravdu dobrá a dost výnosná pojistka. Pak ji pro jistotu zrušili. Všechny ty Dynamiky a Sluníčka a jak se to všechno jmenuje té původní SPMce nesahají po paty.

lidus*
hodnocení

0x

Dostala jste v porodnici dárkový balíček, vyplnila anketku aby jste dostávala vzorky zdarma? Chodila do předporodního kurzu a podobně? Víc už přemýšlet nemusíte. Bojovat se dá snadno, prostě ho vyhodíte.

buss
hodnocení

0x

Někdo jim to prostě za bakšiš práskne. Stěžujte si v nemocnici, že jim unikají informace. Bojovat? Vyhodit z baráku!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]