Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těsnění na papiňák

Od: emma* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, sháním těsnění na maďarský hliníkový papiňák, ale nemohu ho sehnat. Může mi někdo poradit kde ho koupit? Dík Emma

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

4x

Podívej se tady, případně jim napiš, jestli mají odpovídající rozměr.

tesneninyvlt.cz/...

hodnocení

0x

Myslím, že se už dávno nevyrábí, takže v obchodě asi ne. Ale zkuste Hyperinzerci, neboAaukro. Nebo třeba jen napsat vzkaz v marketu na lístek, třeba v Kauflandu, jak je ta burza u vchodu. Třeba ho má někdo doma a nepoužívá ho již.

lidus*
hodnocení

0x

Dopadnete nejspíš jako já, koupila jsem papiňák za 1200 a za 2 roky když jsem potřebovala těsnění jsem zjistila, že se sem už nedováží a náhradní díly také ne. Pro jistotu mám dnes Tescomu k té je vše aspoň zatím.

doplněno 16.08.11 21:07:

Zkuste hledat podle názvu hrnce nebo čísla těsnění, já když hledala našla jsem jednoho člověka od Karlových Varů a ten napsal "dovezte hrnec a něco vyrobím". Adresu bohužel nemám já to z Brna měla trochu z ruky.

hop®
hodnocení

0x

Emmo, jestli na ten starší, co má pokličku na bajonet, tak CHCI TAKY!

hodnocení

0x

Jestli myslíte ten starý hlíníkový /KUKTA/, mám ho dosud taky a slouží mi dobře. Těsnění jsem sehnala zcela bez problémů asi před rokem při náhodné návštěvě Heřmanova Městce. Je tam dobře zásobené železářství s ochotným a zručným panem vedoucím. Těsnění měli a navíc mi prohlédl víko hrnce, které jsem měla s sebou jako vzorek, řekl, že tam je prasklá nějaká malilinkatá součástka pro unikání páry z hrnce, součástku přinesl, měli ji taky a stála korunu. A hned v obchodě mi ji ve chvilečce zadarmo vyměnil za tu vadnou. Hrnec byl zase jako nový a na pana vedoucího od té doby nedám dopustit.

Když do železářství, tak jen do Heřmanova Městce. Jinak železářství na rozdíl od jiných žen navštěvuji a prolézám velice ráda. Tam se dá vidět věcí. Krásně zásobené a rozlehlé mají také v Ledči nad Sázavou - na rohu náměstí. Jaga.

juldab*

To záleží na tom odkad paní je. Pokud z Prahy tak ho mají v Horních Počernicích. Ale ze zásady bych zkusil Rouska na Synkáči.

takyhoshanim
hodnocení

0x

Je to bych chtěla vědět taky shaníme to tesněni už dlouho napiste dík

1jara*

Dobrý den, na Maďarský tlakáč jsem koupil podobné těsnění na hrnec Kukta . To to těsnění je stéjné, jen je silikónové. (bílé) barvy.

doctor
hodnocení

0x

Náhradní těsnění na tento papiňák vyrábí firma TF PRESS s.r.o. horní Rybníky u Náchoda...

barbuch007
hodnocení

0x

prodejna Gumáren Zubří, umístněná přímo u fabriky. guzu.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]