Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, sháním těsnění na maďarský hliníkový papiňák, ale nemohu ho sehnat. Může mi někdo poradit kde ho koupit? Dík Emma
0x
Dopadnete nejspíš jako já, koupila jsem papiňák za 1200 a za 2 roky když jsem potřebovala těsnění jsem zjistila, že se sem už nedováží a náhradní díly také ne. Pro jistotu mám dnes Tescomu k té je vše aspoň zatím.
doplněno 16.08.11 21:07:Zkuste hledat podle názvu hrnce nebo čísla těsnění, já když hledala našla jsem jednoho člověka od Karlových Varů a ten napsal "dovezte hrnec a něco vyrobím". Adresu bohužel nemám já to z Brna měla trochu z ruky.
0x
Jestli myslíte ten starý hlíníkový /KUKTA/, mám ho dosud taky a slouží mi dobře. Těsnění jsem sehnala zcela bez problémů asi před rokem při náhodné návštěvě Heřmanova Městce. Je tam dobře zásobené železářství s ochotným a zručným panem vedoucím. Těsnění měli a navíc mi prohlédl víko hrnce, které jsem měla s sebou jako vzorek, řekl, že tam je prasklá nějaká malilinkatá součástka pro unikání páry z hrnce, součástku přinesl, měli ji taky a stála korunu. A hned v obchodě mi ji ve chvilečce zadarmo vyměnil za tu vadnou. Hrnec byl zase jako nový a na pana vedoucího od té doby nedám dopustit.
Když do železářství, tak jen do Heřmanova Městce. Jinak železářství na rozdíl od jiných žen navštěvuji a prolézám velice ráda. Tam se dá vidět věcí. Krásně zásobené a rozlehlé mají také v Ledči nad Sázavou - na rohu náměstí. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.