Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Tyčový mixer vs játra

Od: juldab* odpovědí: 4 změna:

Když dělám játrové knedlíčky z kuřecích jater rozmixuju je tyčovým mixerem. Má to tu výhodu že "fšechny flaxy" zůstanou namotaný na tyčce a odstrání se ze vzniklé fáše. Potom se to ale hrozně čistí. Nemáte nápad jak je potom z toho dostat.

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

2x
avatar inzinyrka

Při čištění hřídelky tyčového mixéru si pomáhám režnou nití. Udělám na ní pár suků, omotám ji 1x kolem hřídelky pod noži, konce přidržím prsty podobně jako zubní nit a tahám sem tam, dokud na niti zůstávají zbytky.

 

pepapec*
hodnocení

1x

Strčit tyčku na chvilku do políffky...a ONO...to nabotná a pak to jde oškrábat...nebo uvařit TYČKOVOU POLÉVKU...

 

eulalie*
hodnocení

0x

Já játrové kuřecí knedlíčky dělám tak, že játra na prkýnku naškrábu nožem. Odpadá pak protivné čištění tyčového mixeru.

lidus*

Játrové knedlíčky dělám vždy z 1kg jater a dám do mrazáku v krabičkách, vše semelu na masovém mlýnku, jako poslední housku a z čištěním nemám problém.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]