Nejste přihlášen/a.
Slávko, kapra jsem ještě sice negrilovala, ale myslím si, že není potřeba ho tak dlouho marinovat. Ale snad to kvalitu rybího masa nijak zbytečně neovlivní. Schváleně jsem prošla několik receptů a doporučují potřený tak na hodinku do chladu. Na druhou stranu je fakt, že před obalováním kapra den předem ho také nasolím a pokapu citronovou šťávou. Jinak co se týče marinády, libíla se mi tato:
Grilovaný kapr ingredience:
2 porce kapra
2 stroužky česneku
mletá sladká paprika
sůl, pepř
olivový olej
nasekaná petrželka
citronová šťáva
Grilovaný kapr postup:
Kapra pomažeme z obou stran citronovou šťávou, osolíme, opepříme a posypeme mletou sladkou paprikou. Olej smícháme s nasekanou petrželkou a prolisovaným česnekem. Touto směsí potřeme kapra, necháme asi hodinu v chladu marinovat a pak grilujeme z obou stran. Doba záleží na velikosti kapra.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.