Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flek ryfle

Od: dcspeedi* odpovědí: 3 změna:

Ahoj

potřeboval bych poradit, jak zabarvit flek

na ryflích jsem si vylil možná savo nebo něco takového co mi tam udělalo bílý flek

teď přemýšlím jak to zabarvit do modra teda pokud to nějak jde

předem děkují za nápady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Jedině nabarvit. Existují barvy na textil - rifle zvažte (na váze), podle toho kupte množství barvy (třeba tato: svet-nakupu.cz/... - je v každé drogerii nebo v barvy-laky).

Barvěte raději v hrnci než v pračce. A ještě rada: Raději to svěřte ženě, mamce, ségře, přítelkyni.. Když Vám někde barva ukápne, jde to dosti špatně dolů. Po barvení dle návodu vymáchat v octě.

A nebo pokud to máte někde dole na nohavici, vzala bych nůžky a ufikla to na kraťasy nebo tříčtvťáky.

hodnocení

0x

Jestli to je malá skvrna, tak bych zkusila inkoust, ale záleží na odstínu a praním se to zas objeví. Jestli jsou nové a pouští barvu, zkusila bych vyprat, třeba se flek obarví. Anebo to obarvit, jak již bylo řečeno.

skokycz*
hodnocení

0x

a já bych bejt pánem , vyflekoval ty džíny celý... udělat tam takový různý fleky schválně. Jako plíseň ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]