Nejste přihlášen/a.
Z jakých stránek jste si objednali parfémy a toaletni vody?Přes internet jsem ještě nikdy neobjednávala a tak nevim na kolik je to spolehlivé a zda nepošlou nějakou náhražku. Byli jste vždy spokojeni?
Já si párkrát objednala z www.parfums.cz a byla spokojená. Dodání rychlé, snad již druhý den jsem to měla. Doprava byla zdarma, ale teď jsem koukala, že už je za 79,- Kč, ale to není zas tolik, oproti jiným. Většinou si objednávám testery, protože vyjdou levněji akorát, že to není v lepším balení, ale to mě netrápí. Jinak kvalita je stejná.
Jimi, nebylo by možná lepší objednat si kosmetiku od prodejce v místě bydliště? Ona předvede celou kolekci i novinky a je to bez poštovného. Dcera si takto nakupuje a je opravdu spokojená. Prodejního zástupce u nás ve městě dělá už roky moje exšvagrová a myslím si, že úspěšně. To je jen takový můj nápad, třeba ho využijete.
Nejsem si jistá, ale domnívám se, že prodává značku Oriflame. oriflame-e-kosmetika.cz/... Ale to jim nechci dělat reklamu, stejně si vyberete jistě podle svého. ![]()
Doporučuji parfums.cz, ceny bezkonkurenční, dodání rychlé. Avšak bych upozornila na kontrolu parfému při přijetí. Máma zde jako obvykle objednávala kamarádce D&G Light Blue. Originál je italský, ale jednou ji přišel parfém, který nevoněl tak intenzivně a po chvíli nevoněl vůbec. Dopátrali se k tomu, že na nálepce na spodu parfemu bylo Vyrobeno v Německu. Tudíž kopie. Reklamace proběhla v pořádku i s vrácením poštovného a omluvou, že parfémy byly od jiného dodavatele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.