Nejste přihlášen/a.
Z jakých stránek jste si objednali parfémy a toaletni vody?Přes internet jsem ještě nikdy neobjednávala a tak nevim na kolik je to spolehlivé a zda nepošlou nějakou náhražku. Byli jste vždy spokojeni?
Já si párkrát objednala z www.parfums.cz a byla spokojená. Dodání rychlé, snad již druhý den jsem to měla. Doprava byla zdarma, ale teď jsem koukala, že už je za 79,- Kč, ale to není zas tolik, oproti jiným. Většinou si objednávám testery, protože vyjdou levněji akorát, že to není v lepším balení, ale to mě netrápí. Jinak kvalita je stejná.
Jimi, nebylo by možná lepší objednat si kosmetiku od prodejce v místě bydliště? Ona předvede celou kolekci i novinky a je to bez poštovného. Dcera si takto nakupuje a je opravdu spokojená. Prodejního zástupce u nás ve městě dělá už roky moje exšvagrová a myslím si, že úspěšně. To je jen takový můj nápad, třeba ho využijete. Nejsem si jistá, ale domnívám se, že prodává značku Oriflame. oriflame-e-kosmetika.cz/... Ale to jim nechci dělat reklamu, stejně si vyberete jistě podle svého.
Doporučuji parfums.cz, ceny bezkonkurenční, dodání rychlé. Avšak bych upozornila na kontrolu parfému při přijetí. Máma zde jako obvykle objednávala kamarádce D&G Light Blue. Originál je italský, ale jednou ji přišel parfém, který nevoněl tak intenzivně a po chvíli nevoněl vůbec. Dopátrali se k tomu, že na nálepce na spodu parfemu bylo Vyrobeno v Německu. Tudíž kopie. Reklamace proběhla v pořádku i s vrácením poštovného a omluvou, že parfémy byly od jiného dodavatele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.