Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednávka parfému a toaletní vody?

Od: jimi* odpovědí: 5 změna:

Z jakých stránek jste si objednali parfémy a toaletni vody?Přes internet jsem ještě nikdy neobjednávala a tak nevim na kolik je to spolehlivé a zda nepošlou nějakou náhražku. Byli jste vždy spokojeni?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

georgina*
hodnocení

0x

Já si párkrát objednala z www.parfums.cz a byla spokojená. Dodání rychlé, snad již druhý den jsem to měla. Doprava byla zdarma, ale teď jsem koukala, že už je za 79,- Kč, ale to není zas tolik, oproti jiným. Většinou si objednávám testery, protože vyjdou levněji akorát, že to není v lepším balení, ale to mě netrápí. Jinak kvalita je stejná.

lidka*
hodnocení

0x

Jimi, nebylo by možná lepší objednat si kosmetiku od prodejce v místě bydliště? Ona předvede celou kolekci i novinky a je to bez poštovného. Dcera si takto nakupuje a je opravdu spokojená. Prodejního zástupce u nás ve městě dělá už roky moje exšvagrová a myslím si, že úspěšně. To je jen takový můj nápad, třeba ho využijete. *tuc* Nejsem si jistá, ale domnívám se, že prodává značku Oriflame. oriflame-e-kosmetika.cz/... Ale to jim nechci dělat reklamu, stejně si vyberete jistě podle svého. *placni*

lidus*
hodnocení

0x

Pravidelně objednávám parfémy.cz vždy jsem spokojená a ještě mi píší nabídky na mejl, např Lacoste pur feme které beru pravidelně cena do 1000kč a když objednám dnes tak + toaletní voda za 250 zdarma a podobné nabídky, za objednání dostanu slevový kupon na 100kč na další nákup.

luccy*
hodnocení

0x

Doporučuji parfums.cz, ceny bezkonkurenční, dodání rychlé. Avšak bych upozornila na kontrolu parfému při přijetí. Máma zde jako obvykle objednávala kamarádce D&G Light Blue. Originál je italský, ale jednou ji přišel parfém, který nevoněl tak intenzivně a po chvíli nevoněl vůbec. Dopátrali se k tomu, že na nálepce na spodu parfemu bylo Vyrobeno v Německu. Tudíž kopie. Reklamace proběhla v pořádku i s vrácením poštovného a omluvou, že parfémy byly od jiného dodavatele.

hankauk*
hodnocení

0x

Parfums.cz je naprosto spolehlivý obchod. Jednou jsem si objednala parfém v 50ml balení. Došla mi "100" za stejnou cenu, protože bylo menší balení vyprodáno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]