Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat, jak rychle se dá srazit horečka? Chvíli mám teplotu v normálu a pak mě najednou začne bolet strašně hlava a teplota se zvýší. Děkuju moc za rady...
V tomto případě by jsi měla jít k lékaři.Není to jaksi normální,že když tě začne bolet hlava,tak vzápětí se ti zvýší teplota.Zvýšená horečka ti dává najevo,že v těle není cosi v pořádku,a tím pádem jakoby volá o pomoc.
Ahoj. Předpokládám, že jsi nemocná, nebo ne? Když vynecháme prášky na teplotu, tak mě se nejvíc osvědčil zábal, ale ne celého těla, ( ten až když je opravdu zle ), ale 4 ledové vykroucané ručníky na předloktí a lýtka. Plus na čelo. Prostě tam, kde je potřeba zahřívat, proti prochladnutí, se i dobře chladí. Nebo že by ta horečka byla psychosomatická? Že by láska? Úspěšné uzdravování.
já už mám týden teplotu 38,5 a nedaří se jí srazit dolů . 3el jsem k lekáři a dostal jsem léky , doktor si mě jen poslechl a šel jsem domu . Dneska může dělat obvoďáka každej blbec .
Já si na toto dávám buďto uvařený brambory (grog) a vypotit nebo (když je dobrá slivovice) tak jednoho frťánka a taktéž v pelech a důkladně vypotit , v nouzi či abstinenti mohou i horký čaj s citronem a potit do dvou dnů je zhorečky max zvýšená teplota ,alespoň mně to tak funguje ale KAŽDÝ JSME JINÝ!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.