Nejste přihlášen/a.
Hledám kvalitní krycí make-up. Nemám na obličeji žádné jizvy, ale občas se objeví nějaké akné nebo kruhy pod očima. Je mi třicet. Značka je mi jedno, hlavně, aby byl kvalitní. Díky moc.
Po vyzkoušení různých značek jsem se vrátila make-upu od Dermacolu. Sjednotí pleť, kryje a není drahý. Ještě používám bázi pod make - up, od stejné firmy. Zkuste v dogerii, poradí Vám. Je to velký rozdíl na pleti. Já mám pigm. skvrny a tímto se mi to daří trochu kamuflovat...Ta báze je pro starší, nebo mladší pleť.
Souhlasím se značkou Dermacol,nádherně kryje,osvěžuje pleť,sametový je také,a co víc,stojí kolem 100kč.
Já používám ten s pumpičkou, dermacol 24h control Long Lasting. Je dlouhotrvající, s koenzymem Q10, nestírá se. Stačí malinko, lahvička mi vydrží dlouho.Jsou různé odstíny, to chce vyzkoušet v drogerce. Já mám odstín č.2. A ta báze se jmenuje dermacol satin makeup base. Zadejte si to do googlu a porovnejte ceny, vydrží také dlouho, dává se velmi malé množství. Vyzkoušejte. Já jsem velmi spokojena.
Na akné bych osobně doporučila make-up od Vichy Normateint. Je matující a působí proti nedokonalostem pleti, vypadá na ní opravdu moc hezky a sametově. Můžeš ho koupit v lékárně okolo pěti stovek, nebo si zkus nejdříve říct o vzoreček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.