Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo, kde by se dal sehnat příruční slunečník v čechách? Když chci něco najít na googlu, vyjedou mi akorát ty klasické slunečníky tak leda někam na zahradu s tím se táhnout .. :DDD
Ve svatebních se prý dá něco najít, ale copa se nedá najít někde v nějakém normálnějším krámu? Nejlépe prosím v Plzni ..
Nevim co presne mate na mysli - jeslti myslite takove ty retro slunecniky (popripade destniky) tak tech se da najit docela dost. Jinak netusim, ze by se neco takoveho vyrabelo. Pak jedine koupit treba slunecnik na kocarek a popripade upravit.
Pokud chcete klasicky damsky slunecnik - tak tady mate nekolik odkazu:
Napadlo mě... často jezdívám s manželem na srazy veteránů. Většinou se tam potkáváme s lidmi, které už z jiných srazů od vidění známe. Vyskytuje se tam paní, která mívá ušité dobové šaty a krajkový (háčkovaný) slunečník, vždy do barvy k autu, kterým zrovna přijedou (mají na výběr). Paní si ty slunečníky (a k nim rukavičky, kouzelné!) háčkuje sama. Už jsem uvažovala o tom, že by nemohlo být těžké použít kostru z funkčního deštníku, nejlíp s dřevěnou rukojetí, a uháčkovat kruhovou dečku o průměru malinko menším než je vzdálenost konců protilehlých drátů. Napnout dečku na kostru... co říkáte?
jinak mrkněte do vyhledávaře, heslo "krajkový slunečník".
doplněno 13.08.11 18:38:Nemusí být bílý, můžete si zkusit uháčkovat třeba pruhovaný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.