Nejste přihlášen/a.
Jaká je neučinější maska na rozšířené pory a černé tečky? A samozdřejmě přiměřené ceny?
Zkuste nějakou slupovací, nejsou drahé a v drogeriích je docela výběr. Maska je zvláštní a příjemná - nanesete na obličej voňavé želé a to za chvilku uschne a ztuhne. Od brady je pomalu začnete rolovat a stahovat směrem nahoru. Želé rozpustí zátky pórů a po zaschnutí zůstane obsah pórů v masce přilepený - když se podíváte pozorně, trčí z vnirřní strany sloupnuté masky malinké čudlíčky.
Jednou jsem k smrti vyděsila syna, který si nic netuše hrál a najednou uviděl, jak si matka sloupává celý obličej... asi si myslel, že jsem Fantomas :D maska na obličeji je téměř průsvitná, není moc vidět, a jednou jsem šla vyděsit i manžela :D povedlo se :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.