Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho se rozmrazí ryba?

Od: ondrejspiiike odpovědí: 6 změna:

Budem s bráchou grilovat, máme filety s pangaciuse, jen nevíme jak dlouho to může trvat než se rozmrazí samy. Popř na kolik minut to mám hodit do mikrovlnky.

Děkuju předem :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Filety pangasiuse i jiné ryby nerozmrazujte, vyndejte z mrazáku tak 10-15min. před grilováním, opláchněte pod teplou vodou aby jste se zbavil případné námrazy a položte na podnos, osušte čistou utěrkou a pokapejte citronem a posypte kořením (já používám bylinkový kapr, koření na ryby s česnekem a podobné), je slané a tak NESOLÍM, pokapu olivovým olejem a i když není úplně rozmrzlé tak rychle na gryl (buď na tác nebo do sítěk na grylování ryb). Příště grilujte pstruhy nebo makrelu je to podstatně lepší.

lui*

Pámbů Polreich v bedně tvrdil, že citron se na rybu nemá dávat na syrové maso. Prý tu rybu ta kyselina rozežere, a maso se potom rozpadá. Když tak až na upečené. Zdravý selský rozum mi říká, že by na tom mohlo něco být. Nevím. Co se pamatuji z mládí, tak maminka kapala citron na filé(takový ty kostky) aby změkly případné kosti.

hodnocení

0x
pokud jsou každý kus sám, tak při pokojové teplotě jsou za půl hodiny rozmrzlé, pokud je ale máte jako velkou zmrzlou kostku, tak to bude trvat podstatně déle.
takže rada rozložit po jednom pokud možno na jednotlivé talíře a chvilku počkat.

solenza*
hodnocení

0x

V mikrovlnce na rozmrazování tak 2-3 minuty.

dery*
hodnocení

0x

Pokud mate platky jednotlive, staci tak hodka predem. Ryby jsou rozmrzle rychle. A i kdyz stale budou uvnitr trosku tuzsi, nicemu to nevadi. Ja jsem nedavno taky nechtela cekat, vytahla jsem z mrazaku pangasa, oplachla ho teplou vodou a hodila na panev. Byl hotovy za par minut a to, ze byl predtim v podstate mrazeny, vubec nevadilo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]