Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pěnová barva na vlasy

Od: magdalenka* odpovědí: 2 změna:

Ahoj :)

Chtěla bych se Vás zeptat, jestli někdo z Vás má zkušenosti s pěnovou barvou na vlasy? Zajímalo by mě, jestli dobře barví a jak dlouho asi vydrží .. děkuji :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Já už léta používám pouze barevné pěnové tužidlo. S tím má velice dobrou zkušenost. Nyní jste mne svým dotazem přivedla na myšlenku vyzkoušet i pěnovou barvu. Zdá se, že aplikace je skutečně jednoduchá, snad bude dobrý i výsledek. Je poměrně široký výběr odstínů. Tak ještě přidám, co jsem zjistila: *klik*

perfectmousse.cz/...

jimi*
hodnocení

0x

Pěnovou barvou jsem se už barvila...nanášela se mi hůř než ukazujou v reklamě,zdala se mi taková nějaka lepkavá jak gel,patlala se mi na rukavice že jsem nakonec barvu roztírala klasicky štětcem na barvení.Ale držela dobře a i ušpiněné části pokožky šly dobře umyt (barvila jsem černou a krátke vlasy) ale vratila jsem se k barvení klasickýma barvama.To je můj názor...jak se říka sto lidí sto chuti:).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]