Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí výměna zipu u džínů?

Od: simi* odpovědí: 10 změna:
Dobrý večer.Nevíte prosím někdo kolik tak přibližně stojí výměna zipu u džínů?Alespoň v jaké cenové kategorii se to pohybuje(50-100,100-200...)Díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzana*
hodnocení

1x
U džín nevím, ale byla jsem šokovaná, že u bundy to bylo 500 Kč. To jen tak pro orientaci.

hodnocení

0x

rwstyle.sweb.cz/...

Podle tohoto ceníku lze zip vyměnit již za 60 korun...

malvinka*
Přikláním se k odpovědi strejce cenová relace 60 - 100. U bundy zvládnu obměnu sama. Zaleží také zda si zip dodáte sám z vlastních zdrojů. U nás větnamci mění buď z doneseného a nebo sáhnou do svých zásobiček. Pokud máte svůj odečítají od opravy cenu zipu. Na víc jak 120 netipuji, záleží na délce zipu a jeho provedení plast ,kov.
zuzana*
Tzn. že v Praze jsem zaplatila 4 x více (zip bunda). To je síla.
malvinka*

Metropole je metropole... I když Kladno se už téměř počítá jako předměstí Prahy. Taťkovi jsem dala u bundy zip loni měnit a víc jak 140 korun nestál. Síla to je, proto jsem reagovala. Cena za výměnu se mi zdá vyšmáklá není ta práce víc jak na hoďku času.

Ale pro změnu pokud mohu poradit co se týká opravny obuvi / pracuji v Praze/ v části zvané Veleslavín v blízkosti vlakového nádraží přejde se Evropská ulice mine se K2 /taková nalejvárna/ a cca max 5 m rovně. Dle info bývalé kolegyňky zde funguje snad odjakživa. Lhůty minimální např. drobnosti ihned sešíval mi cestovní tašku. Jinak třeba do druhého dne. Ceny jsou víc než ,,brutální luxus,, od 24 korun u mne nepřesáhlo 60. Což mi připomíná, že budu pana obuvníka nucena poctít návštěvou. *ua*

Nelobuji za něj, není třeba odvádí kvalitní práci. Pokud bude zájem uvedu zde otvírací dobu.*hej*

zuzana*

Budu ráda za jakoukoliv informaci, specielně u opravy bot mám dojem, že snad je lepší ty staré vyhodit a koupit nové. Opravy všeobecně mě připadají děsně drahé. No jo, ruční práce se cení?.)) Díky

malvinka*

Zuzi jdu potěšit a pohýčkat :)) ve středu jsem nesla botky do opravy a dnes jsou k vyzvednutí. Jinak si Vaším názorem dovoluji souhlasit. Byla ve mě malá dušička, když jsem k obuvníkoví obuv nesla není totiž moje. A tak jsem šla s dotazem jestli má smysl je opravovat. Pán se uculil a vzal křídu a už mi je nevrátil. Je příjemný a zřejmě ta m i lidé občas přijdou poklábosit. Myslím, že provozní doba je celkem vyhovující. 10.30 - 18.30 tuším vím, že před 9 ráno tam jěště není, za to přes poledne funguje. Já pracuji do 17.00 a v pohodě stíhám. A cena za lidovku u bot bylo třeba šít a asi i lepit na lístečku cena 24 cifra byla uvedena dvakrát. tak uvidím až je vyzvednu. Ale i tak mi přijde za hubičku.

Papa a krásný víkend

zuzana*
Dddíky moc za ochotu, Malvínko, ihned jdu hledat tu ulici. Člověk není nikdy dost poučený a moudrý a je dobré vědět:))Hezkou neděli -nikdy jsem ji neměla moc ráda:(
malvinka*

Vím, že nic nevím... So a Ne by se měla nakopírovat neděli taky nemusím. *hi*

Ještě dodávám v blízkosti je základní škola a na ní obrrrrrr reklama bytový komplex Na Krutci.

Snad již budou indície kompletní.

malvinka*
Ještě pro orientaci ulice V Nových Vokovicích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]