Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám zkusit kryolipolýzu?

Od: ruze64* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den! Chtěla jsem se prosím zeptat,zda nemáte někdo nějaké zkušenosti s ,,Kryolipolýzou,,-zmrazení tukových buněk.Hodně se v poslední době o tom píše,ceny jsou dost vysoké,ale ve ,,Slevomatech,,se sem, tam objevují ceny mnohem menší.Má to smysl a opravdu to pomůže nebo je to jen další trik,jak z lidí tahat peníze?Prosím jen o korektní odpovědi.Děkuji! *H*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Když proběhl v médiích bum s kryoterapií jako lék na roztroušenou sklerozu nelenila jsem, nešetřila jsem a za 1 návštěvu polaria dala 1000kč, byla jsem tam 10x, možná málo ale efekt nulový.

cherryann*

Dobrý den, ono záleží i kde proceduru absolvujete - já jsem v kryokomoře byla v Čeladné - byla mi doporučena jako doplněk k fyzioterapii, kterou jsem tam absolvovala. Kryoterapie je podle mně hlavně relaxační prostředek, wellness, regenereace, alespoň tak působila na mně, ale s léčbou roztroušené sklerózy nemám zkušenosti, já si tam léčila záda a na ty mi zřejmě pomohla hlavně ta fyzioterapie.

Jinak ta liposukce zmražením nevypadá špatně a to obvykle na podobné metody nevěřím, na vašem místě bych se podívala na zahraniční fóra, jaké jsou reakce a klidně bych do toho šla. Nebo se zeptejte chirurga, který dělá klasickou liposukci, jaké jsou nevýhody této metody oproti té klasické, jistě nějaké najde *smich*

hodnocení

0x
Zkušenosti nemám žádné, tak nevím, jestli mohu odpovídat. Nicméně bych byl velmi opatrný a skeptický k podobným novikám, ale nechci je odsoudit šmahem. Zkoušel jsem se dívat po webu a tam jsou samozřemě většínou různé reklamní statě, nicméně aspoň na první pohled nezávisle vypadá tohle: novinky.cz/... zase je točlánek laika. Nicméně se na to podívejte.(Jen tak pro zajímavost: někde v nějaké diskusi jsem narazil na upozornění, že se tato metoda nedá používat, když berete například jed na krysy Warfarin.)doplněno 27.09.11 16:51: Ještě jedna potenciální nevýhoda těchle metod: tam, kde kryolipolýza tukové buňky zničila, se nové nevytvoří (to píše i ten odkaz nahoře). To by v podstatě měla být výhoda, ale když se vám pak uložií tuk vedle, mohlo by to případně vypadat i docela legračně, ne?

katabroz
hodnocení

0x

Mám výbornou zkušenost v Petra Clinic. Rozumím tomu, že za 1000,-Kč nemůžete dostat dobrou službu. To je jako u kadeřnice nebo u napletených vlasů! to je každému rozumnému člověku jasné. Tady mají kvalitu, to ví každej! Kryolipo zdar!

klaramo

Doporučuji navštívit stránku kryolipolyzabrno.cz/... . Je zde naprosto detailně popsáno, jak to je ve skutečnosti s kryolipolýzou.

karolajna*
hodnocení

0x

Zdravím všechny. Také jsem přemýšlela zda podniknout či nikoliv.Nakonec našetříla peníze a vyrazila.Samozřejmně účinek je asi individuální, ale já jsem spokojena. Pár cm ubylo a to jsem především potřebovala, aby bylo něco na mě vidět :o) a to je :)) a proto jsem rozhudnutá po nějaké době jít znovu. Akorát jsem hodně pila a občas k tomu cvičila, ale samotný zákrok byl v pohodě a ubývající cm jsem zaregistrovala zhruba po měsíci.Za zkoušku člověk nic nedá :o) a ze své zkušenosti doporučuji hubnuti-kosmetika.cz/...

sonya*
hodnocení

0x

tukové buňky se dají zničit těžko, jedině smrsknout jejich objem. Pokud by se zničily, tak jak se dostanou z organismu ven?!, Asi se usadí v játrech nebo někde a to je blbý myslím si já a moje doktorka endokrinoložka.

jiii

Dobry den! Pochybuji o tom, ze toto si mysli nejaka lekarka. Kdyz se na to podivate selskym rozumem - kazdy vi, ze temer vsechny bunky v tele maji nejakou zivotnost - odumiraji a misto nich vznikaji nove. Myslite si, ze vsechny odumrene bunky zustanou v jatrech? Pani, nechtela bych ty jatra pak videt...Kazdy z nas ma v sobe bunky, ktere slouzi jako takova uklidova ceta - ty pohlti stare odumrele bunky nebo jejich casti a ano, dopravi do jater, kde jsou kompletne zmetabolizovany - tzn.ze se rozlozi na nejmensi casti, ktere pak slouzi bud jako stavebni kameny pro dalsi bunky nebo pokud je telo nepotrebuje jsou vylouceny ven.

papajak
hodnocení

0x

Já bych do toho nešla. Četla jsem si recenze na internetu a za to to opravdu nestojí. To co je na slevomatech, to nejsou ověřené přístroje a akorát si můžete ublížit. Mě nejvíc odradila fotka jedné paní, která psala recenzi na kryolipolýzu - http://bit.ly/s3qRET

Pokud byste chtěla po kryolipolýze vidět i nějaké výsledky a ne jen modřiny, puchýře a zmrzlý nerozmasírovaný tuk, tak byste si musela dost připlatit. A to už se podle mě potom víc vyplatí klasická liposukce - tam je alespoň jistota, že to vyjde.

pavli*
hodnocení

0x

Kryolipolýza je skvělá, ale musíš vědět kam na ni jít. Slevové nabídky ignoruj, každý druhý salón si koupil přístroje na kryo - nějaké levné a nekvalitní. Potom to neumí používat a mohou z toho být klidně popáleniny a různé jiné zdravotní potíže.

Já chodím do Petra Clinic, je to nebolestivá procedura a opravdu funguje. Po prvním ošetření jsem měla 3 cm dole. Majitelka mi vysvětlila, že používají jen kvalitní přístroj s certifikáty a že mají personál kompletně proškolený. Vše proběhlo rychle, příjemně a se skvělými výsledky - dala jsem si to na bříško.

Takže kryolipolýza ano, ale jen v prověřených a dobrých studií.

hodnocení

0x

Zaujal mne článek v internetovém magazinu Balzam ( balzam.cz/...). Skoukněte ho.

doplněno 10.02.12 10:58:

Přidám snapshot, abyste nemuseli kliíkat.

Mám zkusit kryolipolýzu?

goyovka*
hodnocení

0x

Kryolipolýza je skvělá. Chodím na ni do Petra Clinic a je to opravdu skvělé. Hodinku si pospím a potom tak za měsíc už utahuju pásek na kalhotách :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]