Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych vydat svojí knížku. Nejde mi o to, aby ležela v pultech a ve výlohách v knihkupectví, ale o to, aby mi vytiskly například 10 výtisků a já je mohla darovat svým blízkým. Našla jsem už celkem slušné dvě internetové stránky. Zvolím si vlastní obálku a text knížky už je taky hotový, ale nevím, jestli těm firmám věřit. Máte někdo s vydáváním své vlastní knížky už nějaké skušenosti?
Děkuji předem
Já bych to uděla úplně jinak. Knihu bych si přepsala na počítači způsobem, jakým se např. píší diplomové práce na vysoké škole. Namnožila a nechala si to svázat v knihvazačství. Bude vás to stát jen vaše vlastní náklady na papír a vazbu a nemusíte nikomu jinému platit za zprostředkování. Jde-li vám skutečně jen o těch 10 kusů.
Ok. Děkuji. Ale já bych chtěla mít například uprostřed knížky tři povoskované stránky s fotkami a mít lepší knižní papír. Taky nemám přístup ke kopírce a nechat si tisknout v práci 100 A5 taky je dosti drzé. Ještě ke všemu tiskne pouze černobíle.
Šlo by to taky, ale kvalita nic moc a u kopírky bych prostála celé odpoledne.
knihovnicka.cz Brno ulice Ůvoz, tisknou od 10ks. Pokud necháte svázat kde dělají diplomku tak si papír můžete zvolit třeba křídový za cca 3kč A4.
Ano, jsou malonákladovky, proč nevěřit? Podívat se co už udělali, zadat co chci a porovnat ceny. Bude-li to zmetek, neplatím.
Děkuju za podporu asi to nechám udělat takhle, je to podle mě dobrý dárek na Vánoce...
Podle mě za to nechtějí ani moc. Za deset výtisků s pevnou lepenou vazbou něco okolo 600 Kč...to je docela ztravitelné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.