Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám obdnobný problém, jen skvrny nejsou nažloutlé, spíš do šeda a jakoby mastné a rozhodně jsem si jistá, že před dávání prádla do pračky tam skvrny nejsou... Klasicky jsou vidět v podstatě jen na bílé a hodně světlém prádle. A děje se to občas. Pračku mám cca půl roku a už jsem snad vyzkoušela všechno co se dalo. Vypláchnout pračku, vyčistit na ní co se dá. Bez výsledku... Ta mrcha to prostě jednou za čas udělá a samozřejmě povětšinou na nejoblíbenějších věcech. Zkoušela jsem i jak jsem se zde dočetla o bílkovinném původu těchto skvrn. Nepomohlo. Navíc ty skvrny vypadají jakoby na ně ta pomyslná mastnota odněkud natekla, protože to vypadá jak polité a ty fleky jsou docela velké, když ten kus z pračky vyndám je ta skvrna jakoby již vsáklá a budí dojem zapranosti... Nerozumím tomu, ve staré pračce se mi tohle nedělo a tahle mi začala dělat cca po 4 měsících užívání. Ze začátku jsem si řekla že jsem čuně a někde se polila a nevšimla si toho. Není to tak. A jak už jsem zde četla v jedné reakci tak čím větší teplotu nastavím, tím častěji se skvrny objeví. Předem děkuji za rekace s každou radou, která by mohla pomoci.
něco podobného jsme kdysi řešili v prádelně. Jde o špatné složení prací lázně.Skvrny vznikají po žehlení,nebo už po uschnutí prádla jsou vidět? Nezměnila jste prací prášek? Čím perete? Může se stát,že by eventuálně nějaká mastnota z pračky nějak dostala do prací lázně,ale je to velice nepravděpodobné. Jde o špatnou technologii praní.
Já si myslím, že je to pracím prostředkem. Nedávno byl v akci Woolite na černé prádlo. Neodolala jsem a koupila si ho. Hned jsem se vrhla do umývadla a prala černé spodní prádlo a tričko. Co za hnus, černý, byl za chvíli v umývadle, to ani říct nemohu! V normálním prášku nebo mýdle nikdy tolik barvy nepustilo. A nemohla jsem ten gel z prádla dostat. 5x jsem máchala a stále na tom byl takový jako hlen. Děs! V pračce by mi to asi nevadilo, protože mám plnění sezhora a vytáhnu hodně vyždímané a vůbec nevím, jak se to tváří ve vodě. Zlatý prášek Ariel v akci!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.