Nejste přihlášen/a.
Prosim, poradte mi. Ideme s manzelom,, netery na svadbu. Mam 45r. som vysoka 17o cm a vazim 55 kg. Mam si kupit dlhe saty, alebo nad kolena a korzet, alebo kostym suknovy, alebo nohavicovy?. Svadba je v meste KE, v lukrativne restauracii. Dakujem za odpovede.
Na svatbu bych si jako host nikdy nevzala dlouhé šaty, byť by to bylo v sebelukrativnější restauraci. Dlouhé šaty jsou pro synonymem buď plesu, divadla nebo něčeho podobného. Dlouhé šaty mohou mít ale družičky na svatbě. Inspirujte se nedávnou královskou svatbou prince Williama a Kate. Ani britská královna nebyla v dlouhých šatech. Myslím si, když si oblečete kostýmek, ať už sukňový či kalhotový, chybu neuděláte.
To je velmi těžká rada,vy jste na svou výšku velmi štíhlá,až s prominutím hubená,takže by jste měla zvolit cosi,aby vás to ještě více opticky neprodlužovala,z toho tedy logicky vyvoďte úsudek,že dlouhé šaty nikoliv,krátká sukně nad kolena pro tuto událost se absolutně nehodí,takže bych zvolila ten kostýmekA teď je nabíledni,zda sukňový,či kalhotový,pokud máte pěkné nohy,tak zcela jistě ten první,ovšem kalhotový také není špatná volba,tady si musíte položit otázku vy,a tu,v jakém oblečení se cítíte lépe,jde přece jen o vaše pohodlí,ne jen o efekt.Dobrý výběr přeji
Teď jsem toto řešila také, akorát nemám takovou postavu, jak Vy. Měla jsem sukni s halenkou ze stejné látky a bílé, lehké sáčko. Délka pod kolena. Byla tam mladá holčina v dlouhých šatech, pršelo a po obřadu se jela převléct. Myslím, že kostýmek, sukně pod kolena, nebo lehce ke kolenům je nejvhodnější. Nebo i kalhoty při Vaší postavě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.