Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Francouzská manikůra se rozpíjí

Od: weriis odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli nevíte, proč se mi rozpíjí francouzská manikůra. Dělám si ji na umělé nehty a dělám ji přímo bílým UV gelem určeným na francii. Barva je pěkná, ale nemohu docílit aby se mi barva nerozpila a dělala hezké obloučky. Existují šablony i na gely, třeba podobné jako když zdobíte lakem? Děkuji za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hansschuman*
hodnocení

1x

Dobrý den.

Zaslechl jsem z dálky volání o pomoc...

Zde odkaz na šablonky princesa.cz/...

S pozdravem

Hans S.

tedy Vy máte ale znalosti a záliby. Pamatuji se, že jste dokázal poradit i jako lékař. Vaše jméno mi utkvělo v paměti.

hansschuman*

Dobrý den.

To víte, občas se některé znalosti a informace v životě hodí.

Rád jsem pomohl.

Hans S.

kosak*

co je na tom zvláštního, je to prostě doktor co si rád geluje nehty

...já zase umim hejbat ušima

Kosáku, Kosáku... Máš kliku, že Tě mám ráda...;)

doplněno 03.08.11 21:06:

Ty rejpale

doplněno 03.08.11 21:09:

vošklivej

hansschuman*

Děkuji za vtipnou připomínku.

Bohužel Vás zklamu.

Mám velikou spoustu koníčků a zálib, ale lakování nehtů mezi tyto zatím nepatří.

Jistě Vás budu při změně včas informovat.

Vědomosti jsou bohužel u lidí s permanentní vizuální pamětí vědlejší účinek.

Proto se vyplatí hodně číst a zajímat se o dění.

Navíc, Bůh žehnej internetu!

Hans S.

Hanssi, já tady přemýšlím, jak jste to myslel s tím "bohužel". Zapamatovala jsem si Vás proto, že mi tenkrát Váš příspěvek přišel profesionální, a líbil se mi. Proto jsem se vyjádřila v tom obdivném smyslu, že dokážete odpovědět i na gelové nehty. Myslela jsem to jako poklonu. No, zřejmě to vyznělo jinak. Co se týče reakce Kosáka, vůbec nejsem překvapena, i jeho mám už v paměti, a vím, co od něho mohu očekávat. A ano, vyplatí se hodně číst, a zajímat se o dění. Souhlas naprostý! No, a internet, to je už úplně nádhera. Já už zhubla dvě kila, aniž bych chtěla, neboť mám čas většinou večer, a nestačím si uvařit. *smich* Teď si tady peldám nějaké lusky ze zahrádky, a než se k nim dostanu, přestanu na to mít chuť. Tak ahoj Suzy.

hansschuman*

Milá Suzy.

Vůbec to nebyla reakce na Vaší zprávu. Pouze jsme reagoval na kosákovu poznámku o nehtech.

Na vynechávání jídel si dejte pozor. Večer sice stačí jen lehká svačinka ale uplné vynechání večerního jídla může mít za čas nemilé následky v podobě zdravotních potíží.

S pozdravem

Hans S.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]