Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dosahnout hustych vlasu, aby nevypadavaly

Od: lenisshka* odpovědí: 29 změna:

Chtěla jsem se zeptat jak dosahnout toho aby byly vlasy hustčí a aby nevypadavaly je mi 16 let ... a když mě bylo 13 měla jsem krasné dlouhé vlasy az po pas a husté . Mezi 14-15ti letech me zacli vlasy padat a ridnout tak sem se zeptala kamaradky jestli by pomohlo se ostrihat tak sem to vzala ze ofina byla dlouha az pod oblicej a vzadu na takove kurátko ktere jsem čechrala nahoru ... což se to , ale vůbec nezlepšilo teď mám vlasy po ramena ale stale jsou řídká ... Může to být tím že se jednou za 4 týdny obarvím na černo ze špinavé blondýnky ... Prosim pomozte me ..

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Ahoj Leni, jestli jsi na té fotce Ty, tak jsi docela kočka a máš hezká kukadla! ;)

S Tvým rodným jazykem je to bohužel o něco horší, ale k Tvému dotazu: Dlouhé husté vlasy potřebují rozumnou výživu, některé dívky ve Tvém věku se snaží zároveň držet i nesmyslné diety kvůli štíhlé postavě - snad to není Tvůj případ. Asi jsi měla dlouhé vlasy delší dobu, ostříhání samozřejmě pomůže, ale taky to není znatelný rozdíl ze dne na den! Barvení vlasů nemusí být na škodu kvalitě vlasů, ovšem je třeba používat kvalitní barviva, které zároveň vlasům dodají potřebné živiny a regenerují je.

lenisshka*
hodnocení

Ahoj hop Dietu rozhodně nedržím ..xD No vlastně při mém oboru by to ani moc nešlo ...xD Vlasy jsem měla dlouhé vlasy 4 roky Teď už si vlasy jen prostříhávám většinou nevidržím u jednoho účesu déle než 4 měsíce ... K tomu barvení používam buď od Palete Nebo také přírodní barvu z Henny kterou smícháte s horkou vodou a na hlavě v sáčku a ručníku máte hodinu ... Poté si dám z Henny šampón a na konec balzám který má byt na hlavě 1-6hodin K tě barvě palete používám stejnou značku šampónu a kondicioneru ..xú vlasy si nežehlím nefénuji... Ale porád nevím jak dosáhnout delších a hustčích vlasů ..:( A každá rada tïp se mě hodí ..:) Z přírody skouším kopřivovy a heřmánek ... už asi rok ale stále žádná změna ..:(

hop®

No, Leni, uznávám, že péči o své vlasy asi neznedbáváš a umíš se o ně starat. Bohužel já už Ti asi víc neporadím, ale určitě se ozve během dne některá kolegyně rádkyně s rozumným nápadem, který Ti pomůže!

Ještě mne napadla zkušenost jednoho mého příbuzného, který prý omezil úbytek svých vlasů pravidelnou asi půlhodinovou masáží vlasové pokožky při každém mytí vlasů, ale to je asi jeden z postupů, který jsi zkusila nebo používáš...

Budu držet palce! *slunce*

lenisshka*
hodnocení

O vlasy se stara každý jak může ...Ale každý by si měl uvědomi to že o vlasy je rychlé přijít kamarádka si je spálila žehličkou teď jí rotou po ramena ... Boužel masáž hlavy mě nějako nepomáhá... Ale děkuji ..=0*

Ahoj "hope", přiznejte se, vy jste pil, vidíte dvojmo! I Vy jeden kujóne! Ať koukám, jak koukám, hezká kukadla nevidím, pouze jedno. A to už jsem si zkusila i plivnout na brýle a přeleštit si je podolkem.*smich* Jaga.

doplněno 01.08.11 06:46:

Kukadlo hezké, IQ už horší. Ale každý jsme nějaký...;)

lenisshka*
hodnocení

No jo každý není dokonalý ...xP

Holka zlatá, k dokonalosti je tady v tom případě pekelně daleko. A ani to po Tobě nikdo nechce. Ale už by sis mohla všimnout, na co zde někteří narážejí. Jinak Ti přeji hustou a nádhernou hřívu vlasů, snad se Ti jí podaří někoho omráčit. Mne jsi omráčila svou znalostí českého jazyka.

lenisshka*
hodnocení

Milá/ý @suzymon jo jasný každý je dokonalý svým spůsobem což asi si ,můžete všimnout nebo ste jedna z tech namalovanych barbie ..? hm tomu bych se totiž ani nedivila ..xD jinak neříkám o sobě jestli sem dokonala nebo ne ale aspon se za sebe nestydim ..xD a jinak to by me zajmalo na co tady lidi narazeji? Děkuji ale nepotřebuju hustou hřívu ...xD akorád je mám jak slámu momentálně ..xD xP jinak jo je fajn že aspoň něčím jsem vas omráčila ..xP Né každý je dokonalý v Českým Jazyku jako vy ... A asi si momentalne rikate ze ste ta nejdokonaleší žena/muž ...

martinaa*

Musim se chte nechte Suzymon zastat, na 16 let je tva cestina priserna. Suzymon jsem osobne nikdy nevidela, ale kdyz se podivam na fotku, tak ano - vidim zmalovanou holku (ale barbie bohudik ne). Ale to tu neresime.

Me zacaly vlasy hodne padat ze stresu a spatne zivotospravy, ted se to snazim dat nejak do kupy. Odbarvovanim samozrejme vlasy oslabujes, takze dokud si je budes odbarvovat, do te doby budou slabe a budou padat. Zkus jist hodne ovoce, zeleniny, vitaminu a byt v pohode, tak pomuzes vlasum zevnitr daleko lepe, nez bys na ne naplacala tunu samponu, balzamu a podobnych nesmyslu.

Zvaz kupi samopnu Framesi proti padani vlasu, muzu doporucit:)

lenisshka*
hodnocení

Dík za komentář mého čj ... jinak dík za radu ..:)

juldab*
hodnocení

0x

Pokud se ostříháš do hola tak ti vlasy nebudou "vypadávat" a když tak pouze strašně krátký kousky.O "vipadávání" nevím.

lenisshka*
hodnocení

Super nápád , ale radši ne krátký vlásky jsem už měla ...xD jako miminku ..xP

eulalie*
hodnocení

0x

No jo no. Krásné zdravé vlasy a přitom barvené mají snad jen modelky v reklamách na barvy na vlasy. Přestaňte si vlasy barvit, zůstaňte špinavou blondýnkou a začněte vlasy vyživovat hlavně zevnitř - to jest jídlem. Kvalitní jídlo, maso, tuky, zelenina, ovoce, málo chemie, ne polotovary. Takové ty vodičky a výživa na vlasy, co se dává po umytí, to je na nic, respektive to je vedlejší záležitost. Nejdůležitější je kvalitní a vyvážená strava. Všimla jste si někdy psa nebo kočky? Kdy mají nejhezčí srst? Když jsou živeni kvalitním jídlem. Maximálně si kupte v lékárně nějaké vitamíny na zlepšení kondice vlasů a nehtů, ale nečekejte od toho zázrak. Spíš se snažte příslušné vitamíny a minerály sníst v běžné stravě. zeny.cz/...

lenisshka*
hodnocení

jo to sice maji maso neejim sem vegetarian .=) zeleninu a ovoce miluju ...=0* polotovary nemám ráda...:( a děkuji za radu ...:) Ale krom toho aby jsem se nebarvila beru jine napady spinava blond me vadi ..:(

juldab*

Vegetarian a to se divíš že ti vypadávaj vlasy. Bud ráda že ti nevypadávaj zuby. Tvoje tělo je ve vývinu a potřebuje aminokyselyny který jinak než z masa nedostaneš. Snad něco ještě z kvasnic (pití piva*pivo*) A taky potřebuješ kolagen z chrupavek a kůží.

lenisshka*
hodnocení

jo možná tak bílé maso bych skusit mohla kuřata ..xDD dříve sem maso nejdela a měla sem vlasy husté a dlouhe ..:( Tuby ty me nevipadavaj ..(zatim )

Leni, to píšeš naschvál tu strašnou hrubku ve slově vypadávat. I v případě tuby, která by Ti vypadla, je to stále tvrdé y. Ani se mi nechce smát.

lenisshka*
hodnocení

Sorry nepíšu to schválně ... ale mám problémy s Českým Jazykem , že kažý komentuje Čj za to teda nemůžu že mám s tím problémy ... Myslíte že to dělam snad schválně ... tak omluvte moje chyby ty tuby měly být zuby asi jsem se překlikla na klávesnici ... Třeba jednou vaše dite bude mit take problemy s Českým Jazykem a pak to teprv pochopite děkuji Lenka ..=)

juldab*

Jani to že ses překlikla asi každýmu dojde T a Z jsou vedle sebe. Ale ty hrubky doopravdy nejsou idealní. Jak se říká kdos bez viny hod první kámen. Sám jich naflákám taky spousty.. Ale snažím se si to po sobě přečíst a opravit.

lenisshka*
hodnocení

jani? :-o o ja taky ale ja vetsinou pisu rychle nemam cas si to po sobe precits ... a stejne kdyz to po sobe prectu tak si tech chyb nevsimnu ..xP Takze mam smulu ...x(

S tou tubou jsem to pochopitelně, pochopila, byla to ode mne jemná ironie. Bylo jasné, z předešlého příspěvku, že jde o zuby a ne o tuby. V obou případech, "y". Napsala jsem to, co jsem napsala proto, že už sis mohla několikrát všimnout z našich odpovědí, jak se píše slovo vypadávat. To už by se asi kdekdo zastyděl, a příště to už napsal správně. Proto jsem si myslela, že to děláš naschvál. Ale podle toho, jak reaguješ, Tvůj mateřský jazyk Tě jednoduše "netankuje". A hlavně, nebyl to Tvůj dotaz. Takže se Ti já omlouvám, ale nedalo se tovydržet. Jinak co se týče Tvých problémů s vlasy, mám radu. Když si je budeš mýt, dělej si masáže studenou a teplou vodou. Po vypláchnutí šamponu, pusť ledovou, pak teplou, a zase ledovou. Několikrát za sebou. Posílíš tím vlasovou pokožku.

lenisshka*
hodnocení

Jo to teda jsem si všimnout mohla , ale nevšimnula ... už teda budu vědět že vypadávat je s Y ne z I ... Jo zastydět se můžu , ale nemusím ... Ne každý si toho všimne . A že mám někde pár hrubek za to fakt teda nemůžu A naschvál asi ne no ...xD Já reaguji tak na tom snad ani nezáleží ...xP Prostě má s Českým Jazykem problémy a nebudu se obhajovat na to nemám ani čas ani náladu tuhle otázku jak dosáhnout hustých vlasů, aby nepadaly. tak tu jsem sem vložila aby mě někdo napsalradu a ne komentovalČeský jazyk ... xPA vše ostatní ...Takže jinak děkuji za vaší radu určitě jí skusím Tak vám děkuji ... A krásný zbytek léta ... S pozdravem Lenisshka ...:)

markaa*
hodnocení

0x

Kamarádce také vypadávali. Pořídila si z lékárni nějaký Konopný šampon a má klid.

lenisshka*
hodnocení

děkuji za radu ... určitě to skusím ..:)

zelvickaveterinarka
hodnocení

0x

Nevím jestli jsou všichni tak mimo z tvé češtiny nebo to přehlédli ale ty si barvíš vlasy jednou hennou a pak normální barvou?A přečetla jsi si někdy že se to nedělá,jenom opravdu v nutných situacích?Budeš si kočko muset vybrat,bud palette nebo hennu.Možná si při čtení návodu k použití osvojíš nějaké pěkné české slovíčko a nebudeš tu příště místo otázkou ohromovat češtinou...si musím rýpnnout:)

lenisshka*
hodnocení

Jo to vím že by jsem si měla bud barvit vlasy hennou nebo pallete , ale u nás jí pokaždé nemají takže si musím občas koupit klasickou pellete ... A když jí mají tak si jich koupim třeba pět ... jenže pak jdu ke kadeřnici s konečkama a obarvit ale na to aby vás barvili hennou nemaj čas ... je to sice zdravější ale pro lepší obarvení je nutno to tam nechat docela dlouho a myslim že to tam je neako od 30 minu až 2 nebo 3 hodiny teď zrovna nevím a já si většinou dávám i po barvení zábal také z henny ale podle toho jestli se sní obarvím ..xD a ten má být na vlasekch 1hodinu až 6 hodin zabalene v ručníku aby to mělo nějakou tu teplotu ... za chyby v této odpovědi se omlouvám ... spěchala jsem... a děkuji za radu .:)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Dělej to jako já - nech jim přirozený vývoj a nevyhýbej se větru, dešti, vánici.

lenisshka*
hodnocení

Teda vánice si myslim když bude sněžet že by vlasy akorád ničí ..xD v dešti chodim tak normálně a taky nevím jak bych se bránila větru ..:D to jako když zafou větříček tak hned neběžím domu ... aby na mě nefoukalo ...xDxDxD xD Ale dík za radu ...:)

:-o, :-O, : -D. A nakonec to xDxDxD... Kdybys místo tohoto raději věnovala větší pozornost něčemu jinému, víš o čem asi mluvím. Nebyl by Tvůj písemný projev na :-!-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]