Ztráta pigmentu?vyrážka?opálení? doplněno 27.07.11 23:05: Barvy na kůži signalizuje špatnou funkci jater. doplněno 27.07.11 23:05: Barvy na kůži signalizuje špatnou funkci jater.
rek
Ja nechlastam jsem ještě mlady ani plnolety nejsem
krkovicka*
Otrava?zadej jak rika kosak dost mi ty stranky pomohly.
Chceme obrázek té hrůzy, postni to sem. Z toho popisu, "černé fleky" můžou být opravdu cokoliv. Pokud se stydíš, nebo chceš odbornější pomoc, zkus konkurenci >> ulekare.cz >> tam odpovídají specializovaní doktoři. Tady je to spíš taková amaterská tipovačka a semtam se tu objeví i uživatelé rozhněvaní na celý svět, a ty ti pak s klidem sobě vlastním diagnostikují rakovinu kůže či prasečí mor.
Kosak posledně místní rádce označil jako plevel a odborníky v uvozovkách. Teď jako rozhněvané amatéry... Přesto klidně radí druhým a zakládá vlastní otázky, na které si nechá odpovídat. Doporučuji mu přečíst si a dodržovat Pravidla poradny! Tazateli s nickem rek doporučuji doplnit co nejvíce informací o skvrnách a doplnit pokud možno dobrou fotografií. Pro pokročilou noční dobu bude také lepší vyčkat větší počet rádců přes den. Určitě se rekovi od nich dostane více hodnotnějších rad a zkušeností.
kosak*
Ty jsi mi nějaké háklivé. Nejsem si vědom že bych porušil nějaké pravidlo, pouč mě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.