Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fleky na prstech

Od: rek odpovědí: 11 změna:

Čau, mam problem. Mam na prstech hněde nebo až červene fleky mužu stim něco udělat, nebo co to naznačuje? :(

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kreha*
hodnocení

0x

Bud bys měl začít používat dvouvrstvý papír (vtip), nebo by to mohl být svrab. Chce to trošku víc si mýt ruce.;)

rek
hodnocení

Svrab to určitě neni, ruce sy myju po každe WC, a 2. ani to nesvědi prostě tako ve fleky vypadato aji jako škrabance.

kosak*

Dokud nedodáš obrazovou dokumentaci,,, můžou to být i stigmata *modla*. Věříš v Ježíše Krista..?*cteni*

rek
hodnocení

Jestli by vam to pomohlo mužu to vyfotit.

krkovicka*
hodnocení

0x
Ztráta pigmentu?vyrážka?opálení?
doplněno 27.07.11 23:05: Barvy na kůži signalizuje špatnou funkci jater.
doplněno 27.07.11 23:05: Barvy na kůži signalizuje špatnou funkci jater.
rek
hodnocení

Ja nechlastam :) jsem ještě mlady ani plnolety nejsem

krkovicka*
Otrava?zadej jak rika kosak dost mi ty stranky pomohly.

kosak*
hodnocení

0x

Chceme obrázek té hrůzy, postni to sem. Z toho popisu, "černé fleky" můžou být opravdu cokoliv. Pokud se stydíš, nebo chceš odbornější pomoc, zkus konkurenci >> ulekare.cz >> tam odpovídají specializovaní doktoři. Tady je to spíš taková amaterská tipovačka a semtam se tu objeví i uživatelé rozhněvaní na celý svět, a ty ti pak s klidem sobě vlastním diagnostikují rakovinu kůže či prasečí mor.

rek
hodnocení

řikal sem červene jinak tady je obrazek lh5.googleusercontent.com/... lh6.googleusercontent.com/... ale chce to si trochu dat monitor na světlejši at to nevypada že mam cely prst červeny.

hodnocení

0x
Kosak posledně místní rádce označil jako plevel a odborníky v uvozovkách. Teď jako rozhněvané amatéry... Přesto klidně radí druhým a zakládá vlastní otázky, na které si nechá odpovídat.
Doporučuji mu přečíst si a dodržovat Pravidla poradny!
Tazateli s nickem rek doporučuji doplnit co nejvíce informací o skvrnách a doplnit pokud možno dobrou fotografií. Pro pokročilou noční dobu bude také lepší vyčkat větší počet rádců přes den. Určitě se rekovi od nich dostane více hodnotnějších rad a zkušeností.
kosak*

Ty jsi mi nějaké háklivé. *smich* Nejsem si vědom že bych porušil nějaké pravidlo, pouč mě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]