Nejste přihlášen/a.
Dobrý den asi si řeknete,že jsem uplně blbá,ale byla jsem u moře a měla jsem menstruaci a koupala jsem se v moři s vložkou (strašně pitomý nápad) a ted mam strach,že mám vaginálni mykozu slyšela jsem,že se rojevuje svěděnim ale je to svěděni silne nebo slabši...bojim se že mám mykozu prosim poradte
Dobrý den.
Pokud jste se koupala s vložkou, tak se nasákla slanou mořskou vodou. V kontaktu s pokožkou mohla způsobit nežádoucí kožní reakci, podráždění. Už nikdy to nedělejte, můžete si přivodit Vážné problémy!
Na ošetření stačí omývat čistou vodou alespoň 2x denně za použití speciálního mýdla pro ženské intimní partie Lactacyd Femina Plus emulze , které je přímo určené při podráždění. Ne obyčejným mýdlem nebo sprchovým gelem! To by Vám pokožku ještě více podráždilo. Do týdne by Vám měly příznaky odeznít.
Při přetrvávajících potížích navštivte Vašeho lékaře.
S pozdravem
MUDr. Hans S.
dekuji moc ja si teda myslim ze to mykoza neni nesvedi to ani me to nepali pri moceni ale zkusim ten lactacyd dekuji mco poucila jsem se uz to nikdy neudelam...
Berte též v úvahu to, že při periodě se narušuje přirozená rovnováha mikroflory. V toto období jsou ženské orgány náchylnější na infecici.
Menstruační krev totiž způsobuje narušení přirozeného mírně kyselého poševního prostředí, čímž dochází k úbytku kyseliny mléčné. To může vést k přemnožení nežádoucích mikroorganismů, které jsou příčinou nepříjemných pocitů svědění a pálení nebo přímo gynekologických zánětů.
V kombinaci s menstruační vložkou se slanou vodou dojde v tomto období ještě k větším problémům. Které by se za běžných okolností nemuseli nikterak projevit a vaše tělo by se s tím vyrovnalo samo.
Tento gel by Vám měl pomoci.
Pro následnou hygienu intimních partii doporučuji každodenně používat Lactacyd Femina e/....
Zabráníte tím dalšímu narušení poševní rovnováhy.
S pozdravem
MUDr. Hans S.
doplněno 27.07.11 10:30:Jen pro informaci. Vaginální mykóza a zánět močových cest jsou dvě různé infekce, které mají různé příznaky.
Při mykóze Vás močení vůbec nemusí pálit.
Vaginální mykozy jsou kvasinková onemocní a zánět močových cest zase bakteriální infekce.
doplněno 27.07.11 10:37:Pokud by se jednalo o mykózu, což je podle vašeho popisu nepravděpodobné, je nutná léčba.
Léčba vaginálních mykóz je většinou jednoduchá. Spočívá v zavádění speciálních kapslí či tablet dovnitř vagíny, případně v aplikaci (mazání) mastí na vnější podrážděnou část genitálu.
Mnoho prostředků, které léčí vaginální mykózy je k dostání v lékárnách bez lékařského předpisu. Je tedy možná i samoléčba, pokud si je pacientka jistá vaginální mykózou.
jeste bych se chtela zeptat slysela jsem ze na upravu rovnovahy pomaha take dat si na vlozku napriklad mleko nebo probiotický jogurt...
Pokud myslíte řešení našich babiček, tak to raději nedělejte, pokud si nechceta přivodit další infekce. Dříve bylo vše čistě přírodní.
V dnešní době stabilizátorů a ruzných chemických přísad bych být Vámi nic takového neriskoval.
Nikdy nevíte, jak na to vaše tělo bude reagovat. Obzvlášť když jsou Vaše intimní partie podrážděné slanou mořskou vodou.
Myslím, že cena cca 100 kč za speciální mycí gel je v porovnání s případnými komplikacemi částka zanedbatelná.
Buďte na své intimní partie opatrná a zbytečně neriskujte
S pozdravem
Hans S.
doplněno 27.07.11 11:24:V případě dalších komplikací mě kontaktujte na e-mailu snowball@email.cz
pane doktore, opravdu jste přesvědčen, že léčba vaginální mykóza je jednoduchá?
moje žena s tím bojuje už několik let, vystřídala 3 gynekology, kterí jí ordinovali nespočet preparátů a problémy má stále... co vy na to?
Dnes přece není problém si menstruaci posunout, dřív když to ještě nešlo běžně udělat sem se normálně v moři koupala ovšem bez vložky, vtipálky upozorním, že žádný rudý pruh se v moři nevyskytoval. Kupte si v lékárně mast CLOTRIMAZOL a řádně všechny záhyby namažte, možno dát i dovnitř, také 3 čípky na mykózu-lékárník poradí, myslím že se jmenují Gynopevaril. V době léčby žádný sex. Pokud to nepomůže navštivte gynekologa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.