Nejste přihlášen/a.
Prosím nevíte náhodou co v tomto případě dělat?Ulomil se mi přední zub,který sama spravovala.Zoubek je obnaženy,díra jak do pekel a pobolívává.Moje zubařka má dovolenou a bude ordinovat až poslední týden v srpnu.Nevíte prosím co ted?Mám jít jinam?Vemou mě?Ach jo spěchá to.Jsem ted u rodičů,Zítra jsem se měla vracet a za týden jedu na dovolenou,dosti nepřijemné.Děkuji za všechny rady
většinou mají i zubaři na dveřích ceduli, kdo je zastupuje v akutních případech, takže můžete zvolit tuhle cestu a vydat se za udaným jiným zubařem a tvrdit, že je to akutní případ ne proto, že jedete na dovolenou, ale že to bolí. On vám ten zub nějak provizorně záplatuje, ale finální podobu vám určitě dělat nebude a odkáže vás na vaší zubařku.
Druhá možnost je zvolit stejnou cestu a vyrazit na pohotovost, kde to bude s příplatkem a nejspíš se stejným výsledkem.
a nebo mě napadá třetí možnost, kterou nevím jestli doporučit, ale taky docela dobře funguje, alespoň mamča ji tak jednou praktikovala, akorát pak z toho zubaře málem treflo. Jestli máte ten ulomený zub, tak ho prostě vteřinovkou přilepte na své místo. Jí to vydrželo do té doby, než jí vypadla nějaká plomba a zubař to objevil ale jestli si vzpomínám, tak zub tak zůstal do té doby, než se dělala nějaká větší rekonstrukce úsměvu.
Ha ha ha, také mám korunku v krabičce od prstýnku, je z "dvojky nahoře" už 3 týdny a tak mám teď opravdu správný ježibabí úsměv. Paní zubařka dovolenkuje celý červenec, tak už se mi to blíží. Vypadám šíleně, ale protože mě to nebolí, řeším to tak, že počkám.
Jinak jít k lékaři, který zastupuje, každý zubař ho má. Moje zubařka má zástup - příjemného mladého doktora, ovšem sestru má jako dračici, pacienti navíc jsou jí nepříjemní a dává to velice neomaleně najevo. Proto si raději počkám na tu svou.
Nebo zubní pohotovost - provizorně Vás ošetří a doporučí pak k Vaší zubařce. Ale snad to aspoň přestane bolet. Jinak - vezmou si za to 90 Kč. /To jen pana ministra Hegera včera ošetřili v nemocnici v Č. Budějovicích zadarmo, když ze sebe dělal junáka, přecenil své síly a ještě to troubil do televize./. Tak ať to nebolí. Jaga.
Co poradit? Jít k jinému zubaři a pokusit se jej umluvit, ať s tím něco udělá. Co třeba zubař vašich rodičů?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.