Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lupy vs suchý šampon

Od: lindaf* odpovědí: 8 změna:

Chtěla bych se zeptat mohou se mi udělat lupy když často použivám suchý šampon?Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Suchý šampon?Ktery to je?
lindaf*
hodnocení

uplne en obych myslm ze je to AMIKA od Alpy ale pouzivam ho uz asi mesic a lupy se objevily az ted je divne je ze me hlava nesvedi a jsou to takove vetsi kousky a vzdycky kdyz si dam ten suchy sampon jinak normalne ne...

borax*

Ano, suchý šampon to dělá. On to vlastně šampon není, jen pudr, který obalí mastný vlas a tak vlasy vypadají umyté. Rozhodně to šampon nenahradí, vlasy ani pokožku neočistí. Používám ho jen opravdu v nouzi když nestíhám.

lindaf*
hodnocení

p.s. ale vratila jsem se od more kde jsem si hlavu myla a susila kazdy den a jeste k tomu jsem si spalila pesinku hlavy a ty lupy se delaji jen v te pesince :

No tak to nebudou lupy, ale spálená loupající se kůže. Dělají se Vám takové jako cáry kůžičky? Vzpomeňte si, jak se loupe kůže, když si spálíte záda... Odloupe se to a bude po "lupech".

krkovicka*
Máte odpověď!Mě například všechny šampony z Avonu dělají strupy v hlavě a to jsou taky lupy.Doporučuji aloevera zabal.Jejich kapsle najdete v každé drogerii.Rozlomí se a vetřete do pokožky hlavy.A vyměňte šampon,třeba i za dětský,aby to spálene nedráždil.
lindaf*
hodnocení

Děkuji moc určitě vyzkoušim ;)

gaucho912*
hodnocení

0x

ahojky ano mohou suchy sampon jsem pouzivala a udelalo se mi strasne moc lupu a vlasi jsem mela strasne suche a nezdrave dost dlouho mi trvalo nez jsem se lupu zbavila od te doby si radeji privstanu a umyji si vlasi poradnym samponem;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]