Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat mohou se mi udělat lupy když často použivám suchý šampon?Děkuji.
uplne en obych myslm ze je to AMIKA od Alpy ale pouzivam ho uz asi mesic a lupy se objevily az ted je divne je ze me hlava nesvedi a jsou to takove vetsi kousky a vzdycky kdyz si dam ten suchy sampon jinak normalne ne...
Ano, suchý šampon to dělá. On to vlastně šampon není, jen pudr, který obalí mastný vlas a tak vlasy vypadají umyté. Rozhodně to šampon nenahradí, vlasy ani pokožku neočistí. Používám ho jen opravdu v nouzi když nestíhám.
p.s. ale vratila jsem se od more kde jsem si hlavu myla a susila kazdy den a jeste k tomu jsem si spalila pesinku hlavy a ty lupy se delaji jen v te pesince :
No tak to nebudou lupy, ale spálená loupající se kůže. Dělají se Vám takové jako cáry kůžičky? Vzpomeňte si, jak se loupe kůže, když si spálíte záda... Odloupe se to a bude po "lupech".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.