Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřebovala bych v září oddálit menstruaci. Stačí mi třeba jen o čtyři dny. Prý to jde nějakými prášky. Chtěla jsem se zeptat, jestli musím kvůli tomu jít ke gynekologovi nebo k doktorce, aby mi to napsali, či jestli jsou volně prodejné? A také jak často bych ty prášky musela brát a kdy by to bylo ideální s nimi začít, když to mám dostat hned někdy 2.9. Děkuju.
Pokuď vím, tak přítelkyně si pro ně šla ke gynekologovi, volně prodejné myslím že nejsou. Brala to 1x denně tak týden před tím.
To netuším, ale tohle jsem našel na jedných stránkách.
Co se týče hormonální antikoncepce, ceny jsou různé. Záleží na typu, také třeba na tom, zda budeš chtít, aby ti antikoncepce zlepšila stav pleti. Takové pilulky jsou dražší. Cena antikoncepce se pohybuje okolo 300 Kč _ 1500 Kč na tři měsíce, existují samozřejmě i dražší. Hormonální tablety na oddálení menstruace koupíš na lékařský předpis přibližně za 100 Kč/30 tablet. Teď už víš vše, takže ti menstruace nezkazí žádnou zábavu.
Já znám jeden stoprocentní způsob a nejsou k tomu potřeba žádný prášky, ani návštěva lékaře. Akorát to má takovej dost ošklivej vedlejší účinek...
Ano, léky existují, ale nejsou volně prodejné, může je doporučit pouze gynekolog. Začnou se brát 1 denně týden před očekávanou menstrucí a pak pořád po jednom, dokud potřebujete oddálení. Potom je vysadíte a menstruace by měla přijít do 3 dnů. Taky jsem je kdysi měla, byli jsme na Sázavě, hygienické podmínky velice špatné, kromě vydrbání se v řece a tak se mi moc hodilo, ža jsem od toho měla při tom pobytu pokoj. Jinak nevím, jak bych to tam na louce pod lesem zvládla. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.