Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se zhubnout při dnb dance?

Od: kristie* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, chci se zeptat, jestli je možné, že bych hubla, kdybych začala s dnb/shuffle apod. dance... Popřípadně třeba u toho posílila nohy nebo něco.

Viz třeba toto:

;

Díky...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Ano, je to možné, pokud budeš dodržovat i určité stravovací návyky.

amusine*
hodnocení

0x

Jasně - jakákoli aerobní aktivita může vést ke zhubnutí (zvýšíš tím svůj výdej energie; posílíš a zpevníš svaly - na úkor tuku). U dnb dance se to chce ponořit do rytmů hudby, zbytek půjde sám:). Tvé odkazy na videa jsou skvělá, mám chuť si jít zaskotačit *smich*

doplněno 23.07.11 13:49:

k samotnému zpevnění stehen jsem se blíže rozepsala zde: poradte.cz/...

neon*
hodnocení

0x

Nevim jak ty, ale ja jsem zkusil poskakovat takovym stylem ted poprve minutu a busi me srdce a jsem mirne unaveny. Skakat takhle nekolik minut, tak mam dost. Se divim, ze se vubec ptas :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]