Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je chladný - miluje mě vůbec?

Od: misppullineczka* odpovědí: 7 změna:

jsem s přítelem 4 měsíce..a celou dobu to bylo krásné..ovšem poslední dobou je ke mě chladný, nedavno mi na Miluji tě odpoveděl..ted už ne...nevyjadřuje se jako dřív..byl vždycky ke mě romanticky a ted ne..mám pocti že už se mnou nechce být..říká že chce ale chová se opačně...poradte

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslím, že je "srab" a nechce ti říct pravdu do očí a vztah ukončit.. To umí bohužel jen málo kdo.. Proto bývá častá taktika toho druhého tak otrávit, aby se rozešel ten druhý.. Často se stává, že ani na přímý dotaz nedostaneš upřímnou odpověď.. Nemusí to tak být, ale tipuju, že čeká, až se s ním rozejdeš ty, aby ty nepříjemné věci nemusel říkat.

kaachorra*

tak tohle je hezky napsané, dlouho jsem takovou odpověd taky hledala..:)

hop®

COKLIT: Ano, naprosto souhlasím! A pokud jsou ve vztahu takoví srabíci oba, zbytečně se trápí dny, týdny, měsíce i roky, protože se oba bojí navrhnout to nejlepší řešení - rozchod...

hodnocení

2x

Pokud cítíte, že se přítelovo chování změnilo, pak to musí mít nějaký důvod. Promluvte si s ním o tom, co se změnilo a proč se chová tak odtažitě...Pokud Vás již nemiluje, pak nemá vztah cenu. O svých citech musíte mluvit spolu. Někdy se to stává, že vztah dvěma lidem nevyjde...

ladaadal*
hodnocení

0x

Zeptej se ho na rovinu, ať ti řekne jasně co a jak. Lepší zklamání než nejistota.

krkovicka*
hodnocení

0x
Asi spolu nebydlíte,že ano?Někdy i muži mají své dny a mnohdy když je něco trápí tak romantika jde stranou.Kdyby jste spolu nežili pak se na Vás netěší a opravdu to myslí vážně.Pokud spolu bydlíte pak je to skutku normální a nelze ho brát až tak vážně.Promluvte si s ním kde je problém...

knopka*
hodnocení

0x

No po 4 měsicích by to ještě nemělo být chladné,jak radí rádcové zeptej se.Jenže někdo je srab a neumí to říct.U projevu lásky a náklonnosti jsou důležité činy-jak se k tobě chová,zda se tě chce dotýkat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]