Nejste přihlášen/a.
jsem s přítelem 4 měsíce..a celou dobu to bylo krásné..ovšem poslední dobou je ke mě chladný, nedavno mi na Miluji tě odpoveděl..ted už ne...nevyjadřuje se jako dřív..byl vždycky ke mě romanticky a ted ne..mám pocti že už se mnou nechce být..říká že chce ale chová se opačně...poradte
Myslím, že je "srab" a nechce ti říct pravdu do očí a vztah ukončit.. To umí bohužel jen málo kdo.. Proto bývá častá taktika toho druhého tak otrávit, aby se rozešel ten druhý.. Často se stává, že ani na přímý dotaz nedostaneš upřímnou odpověď.. Nemusí to tak být, ale tipuju, že čeká, až se s ním rozejdeš ty, aby ty nepříjemné věci nemusel říkat.
COKLIT: Ano, naprosto souhlasím! A pokud jsou ve vztahu takoví srabíci oba, zbytečně se trápí dny, týdny, měsíce i roky, protože se oba bojí navrhnout to nejlepší řešení - rozchod...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.