Nejste přihlášen/a.
Ahoj, pomozte mi prosím vybrat hodinky pro rodiče, tak nějak nevím, co by se jim mohlo líbit. Oba jsou to podnikatelé, tak možná nějaké decentnější kolem 50 let
No, když už vybíráte mezi dražšími modely, proč se nepodívat po kompletu? Hodinky stejného typu, v dárkovém balení, pro mamku i tátu. (víte jak to myslím, jako třeba svatební prstýnky)
doplněno 22.07.11 13:01: Teď jsem si ještě uvěmila. V našem hodinářství, pokud si koupíte takhle drahé hodinky, tak máte celoživotní servis hodinek zdarma. Funguje to jistě i jinde.
I hodinky jsou věda a důležitá součást osobního stylu, pokud dbají rodiče na elegance. Zvlášť u muže je to jedna z mála ozdob oděvu.
Co člověk, co názor. Někdo říká, že hodinky pod pět tisíc nebudou dobré, protože to na nich bude vidět, že jsou levné.
Můj učitel němčiny říkal, že obyčejný lidi si v Německu často kupujou hodinky v Tchibu.
Já mám pro hodinky slabost. A kdybych mohla měla bych jich spousty. Jiné si vezmu se psem, jiné k letnímu, jiné k něčemu jinému, podle nálady. Jen je třeba vidět na ně. :D Na zdi mám takové jako destičky, ze zbytku obložení a na tom mám hodinky navěšené. Je to pěkná dekorace. Takže, všechny větší hodinky jsou pěkné! Proč nosit jen jedny?
Já osobně si neumím představit, že by mi někdo mohl koupit hodinky, které by se mi líbily. Hodinky jsou jediná věc, na kterou si potrpím. Tím nechci říci, že bych jich měl víc. Mám jedny a jedny staré do rezervy. Ale když uznám, že už mají něco za sebou, tak jsem schopen čekat a hledat několik let, než narazím na takové, které se mi budou líbit. A mohou to být klidně hodinky za stovku.
Co člověk, to názor... já nenosím hodinky vůbec, protože mě neskutečně otravují Mám doma troje, všechny střední kvality, ale nepoužívám je. Před 10 lety jsem chvilku nosila malé černé digitálky, které odložil můj syn (dostal je do první třídy, aby měl přehled o času). Pak definitivně odešly a od té doby se bez problému orientuji podle počítače, mobilu a věžních hodin.
Když jsem měla 50, moje zlatá maminka si myslela, že mi udělá radost, když mi koupí úžasné hodinky. Už to měla tak krásně vymyšlené, vláčet mě po obchodech a servírovat mi jednu krásu přes druhou pod nos... Měla jsem co dělat, abych jí to rozmluvila. Z dalších hodinek bych si upřímně zoufala.
doplněno 23.07.11 14:01:Tím chci říct, že je otázka, jestli rodiče o hodinky stojí. Ale o krásné hodinky zřejmě lidi obvykle stojí (kromě mě teda).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.