Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout bez cvičebních pomůcek

Od: kajad odpovědí: 4 změna:

Ahoj, vážím 67 kg a měřím 161 cm. Je mi 13, chtěla bych zhubnout. Poradíte mi nějaké cviky, které lze dělat doma, a nepotřebují žádné pomůcky? Děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joshua*
hodnocení

0x

Ono moc nezáleží na tom kolik vážíš a měříš. Jestli si taková ta co je jako špejle a myslí si že musí zhubnout, nebo holka která to potřebuje. Moc si nedokážu představit jak vypadáš protože když to porovnám se ségrou (50kg a 168 cm) které je 15 a snaží se přibrat, jsem z toho akorát zmatený. Můžeš být hubená a mít těžký kosti. Co já vím?Ale zkus něco najít na youtube, tam toho je ;)

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Milá kajad, hubnout ve 13 je pěkný nesmysl! Ano, cvičit samozřejmě můžeš, můžeš podle internetu cvičit např. zumbu. Ale ani to není na žádné velké hubnutí. Je ti 13, ještě vyrosteš, takže neměj žádný stres!

sandra*
hodnocení

0x

Já měl zhruba v této době kamarádku, která byla taky baculka. Pak šli léta. A zní se stala tak super kočka. Sice tvrdí jak jezdí na bruslích atd. ale je nádherná a chlapy po ní šílí. Ještě ke všemu chytrá holka s empatyí. Ty co vypadaly jako modelky dnes jsou jak pivovarský sudy a ani pes neštěkne. No má to taky nepříjemné části. Čas od času jdem na vínko a tam se svěřuje jak je to náročné zůstat věrná manželovi.

hodnocení

0x

Ahojky Kajad, cviky na zploštění bříška, je lehnout si na zem a zvedat pomalu nohy. Bolí to zezačátku, pokud nemáš břišní svaly. Ale pak to přejde. Začít dvaceti a pomalu přidávat. Musí se každý den. To je myslím to první a nejzákladnější. Ale abys opravdu zhubla, uprav si jídelníček. Nemlsej a dosavadní porce zmenšuj. Začni tím, že si dáš na talíř to, co jíš obvykle a v obvyklém množství, než se však do toho pustíš, uber z talíře jednu třetinu a vrať do kastrolu. Jez pomalu a vdrž! Zásadně si nepřidávej, i když Ti to bude chutnat sebevíc. Odolej. Hned první den si uvědomíš, že si nepřidáváš z pocitu hladu, ale proto, že Ti to chutná. Za chvilku zjistíš, kolik toho k pocitu nasycení potřebuješ. Když se Ti bude chtít mlsat sladké, radikálně sniž na celou polovinu. Třeba porci koláče od maminky, překroj na dvě půlky. Zásadně nic nezobej mezi jídlem. Zvykni si na to. Neznám způsob Tvého stravování, ale tohle bývá to nejhorší. Půjde to pomalu, ale pokud vytrváš, výsledek se dostaví. Za to Ti ručím! *jasne* hodně trpělivosti a sebeovládání, Ti přeje Suzy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]