Nejste přihlášen/a.
Ahoj sem lucka a je mi 14 let no a chtěla sem se jen ze zvědavosti zeptat jaký máte názor na to jestly obejmout kluka na 1 rande nebo ne?
Lucko, jestli Tě bude chtít obejmout on, a tobě to bude milé, tak proč ne. Ale sama se mu kolem krku nevrhej! To by se mohl také vylekat a vzít do zaječích. S úsměvem Suzy. Ať se Ti to první rande vydaří!
Ach... kde jsou ty časy?
pokud by vzal do zaječích, tak se mu slečna asi nezamlouvá a tudíž by to stejně nemělo budoucnost, nebo? Taky záleží na tom, po jaké době ho obejmete. Ne za 5 minut, žejo.
Mě moje bývalá přítelkyně také objala už na prvním rande, dokonce jsme měli i sex. Jenže to naše "první" rande trvalo 19 měsíců, protože se ke mě hned první den nakýblovala a už se jí nešlo zbavit
Ahoj, dívka by se měla chovat poněkud zdrženlivě. Nemyslím tím jako jeptiška, ne se jen upejpat a chichotat, ale zase ne jako utržená ze řetězu. Určitě vycítíš takovou tu zlatou střední cestu, to je ženám dáno.
Myslím, že na první schůzce, kdy je to takové spíš vzájemné "oťukávání", že by bylo vhodné vzít ho za ruku. Na to objetí bych počkala, až na někdy příště. Pokud on je zdrženlivější, mohl by se nejen vylekat, ale třeba si i myslet, že jsi lehčích mravů a to bys jistě nechtěla. Pozoruj ho, mluvte spolu a jistě brzy sama vycítíš, co on by uvítal. Ale netlač na pilu, to hezké Tě teprve čeká, tak ať to zbytečně neuspěcháš a nepromarníš ve 14 někde za keřem.
Držím Ti palce, kéž by se mi Tvé roky a Tvé problémy vrátily! Jaga.
Luciku, on od přírody by muž běl být především lovec, a žena lová zvěř. Pokud začneš jako žena toho muže lovit, je všechno špatně, je málo mužů, kterým to vyhovuje. Muži mívají svoji vrozenou ješitnost a potřebují vědět, že oni jsou ti lovci. a žena je ta jejich ulovená kořist. Pokud mezi Tebou a tím klukem už "něco" zajiskřilo, myslím, že vymyslíš způsob, třeba sázku nebo slovní hříčku, možná fyzickou "provokaci", kterou toho kluka přiměješ, aby jako první objal on Tebe! On bude mít pocit, že to bylo z jeho iniciativy, že on je ten "lovec" a nebude si vůbec uvědomovat, že tu iniciativu jsi mu dala Ty. A ty budeš spokojená (samozřejmě i on) že k tomu objetí dojde!
Říká se že muž je hlava rodiny. A že žena je tím krkem, který tou hlavou otáčí. Většinou to tak funguje a většinuto funguje dobře. Nech mu pocit, že on vymyslel a začal chtít Tvé objetí. Věřím, že to budeš umět zařídit, držím palce!
Souhlasím se Suzy, nevím kolik klukovi je, pozor abys ho přílišnou aktivitou neodradila. Někteří kluci ve Tvém věku bývají plaší, musíš to sama odhadnout podle situace a jeho chování!
Ahoj Jakub.Lucko, raději né.Nech jednat kluka.Uvidíš jak se bude chovat on.Třeba se taky bude cítit nesvůj při prvním rande a kdyby ses mu najednou pověsila na krk,tak by taky mohl vzít nohy na ramena.Kluci chtějí holky dobývat a né, aby to dělaly holky.I s tou rukou počkej.Jestli bude sám chtít, tak tě vezme za ruku sám.Také se třeba bude stydět,aby vás někdo neviděl z kámošů.Procházejte se,bavte se a uvidíš,třeba při prvním randění tě nechytne ani za ruku,ale při dalším už jo.Nebo tě překvapí a může ti dát hned i pusu.Vyčkej.Ju?
no já nevím jako ale moc bych chtěla protože chci ukázat aspon trošičku jak mooc ho miluju a nevím no snad se nelekne
Že ho miluješ, tak mu to snad můžeš říci,né?Dokázat,že ho miluješ se dá i jinak,než se na něj vrhnout.Usměvem,dotykem prstů,Být příjemná,nezačínat říkat"víš holky jsou takový a makový" uplně vynechat nějaké kamarádky,pomluvy a podobně.A jestli ho miluješ tak to má být potom jen tvé a jeho takové tajemství, né že po rande poletíš za kámoškou a vše ji za tepla vypovíš.To pak kluka pěkně naštve,když uslyší,jak jsi se svěřovala.To by musela být kamarádka ,které můžeš na 100% věřit.Ale lepší to krásné co budeš cítit si nechat pro sebe zatím.Ahoj Jakub
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.