Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím se, že ho ztratím - podvádí mě

Od: kachnina odpovědí: 26 změna:

Ahoj,prosím o radu..už mi jednou zahnul :( a tedka se bojím že me zase podvede...:// a mam mu dat novou šanci? ja si myslím že ano..ae nevím :// miluju ho! prosím poradte jak si ho udržet..:( prosíím

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Osobne nemam rada spojeni "udrzet si ho". Neni Vasim majetkem, nybrz partnerem na stejne urovni. Pokud jednou zahnul a Vy mu neverite, zalezi, zda jste ochotna hledat ztracenou duveru a rovnovahu. Jak se k nevere stavi on? Prosi o odpusteni, je mu to opravdu lito a miluje Vas - nebo se ridi heslem "jednou muze ujet kazdy"? Pokud toho velmi lituje, zkuste se povznest a zamerte se na to, co na nem milujete. To Vam pomuze preklenout nejtezsi okamziky. Pokud budete chtit oba, pujde to.

Pozor vsak na podezirani, slideni ve vecech, telefonu, pocitaci, jakekoli sledovani. Tim byste si dlazdila cestu do vztahoveho pekla. Pokud chcete dat vztahu novou sanci, zavrete oci a co bylo, bylo. Nevracejte se k tomu, nevytahujte stare krivdy, nepredhazujte. Pokud toto dokazete, jste na velmi dobre ceste:)

stoffi*
hodnocení

0x

otázkou je - PROČ zahnul. Chlapi jen tak nezahybaj, pokud jsou spokojení. Teda většinou.

martinaa*

No... znam plno "nespokojenych" chlapu, kterym manzelka snese modry z nebe, lita kolem deti, do prace, na nakup, panove si jen pohodlne sedi u televize a koukaji. JIsteze pri tom shonu zenska sotva vypada jako na titulni strance Vogue:D A pak si najdou milenku, protoze ta jejich mu "nedava" dost casto.

Znamy ma milenku proto, ze jeho zena ma tlusta stehna (coz se mu pry hnusi). Co na tom, ze to je skvela pekna zenska (znam ji), maji dva fajn kluky... ma slovanskou postavu, sirkoke boky a stehna, jinak brisko ploche. Snazi se, dela sporty, je pevna - ale ne stihla. Doslova mi rekl, ze nevydrzi byt na konickovi, protoze ma hnusny tlusty stehna. To se nezlobte, ale takoveho "nespokojeneho" bych akorat kopla do zadku.

pb®

No a to je prave ono. Muz se citi nedocenen, nepotrebny, protoze zena vsechno dela sama a tak jde nekam, kde bude jeho prace potrebna.

martinaa*

No jo, jenze chlapi nedokazi prenest pres srdce, kdyz je zena sectela, samostatna a uspesna. Nejspis by chteli doma nejakou pipku, ktera ceka, az chlap kyvne, vse rozhodne, dovoli, udela atd. To maji v dnesnim svete malicko smulu:)

amadeus*

To jsou nesmysly. Neházejte všechny do jednoho pytle. Já právě nedokážu vystát hloupé a přecitlivělé pipiny, které nemají vlastní názor a jsou nesamostatné. Takové ty, co se dobrovolně na chlapa pověsí jako pijavice a sice se starají o domácnost, ale nemají vlastní život. Fuj! Těch je, bohužel, mnoho. Já mám rád ten pocit, že mě žena NEPOTŘEBUJE, ale že mě prostě CHCE.

Martino, jak nemám ve zvyku, být sprostá, tak tady bych neřekla do zadku, ale do pr..le. Tak najednou hnusný stehna, a to to neviděl dřív? Porodila mu děti. A jak vypadá on? Třeby by si o něho, jím obdivovaný "papírový idol", ani kolo neopřel.

martinaa*

Kdysi byval celkem pekny, ale ted je to takovy "vypelichany stary kocour", jeste ke vsemu ma pro me naprosto odpuzuji vykulene oci... popravde opravdu nechapu, co na nem vidi jeho milenka, pekna, stihla a dlouhovlasa blondynka, co vydelalava vic, nez on..

buss

Tak se zeptej, proč si ji bral, to nevěděl?

ycy
hodnocení

0x

Odpustil jsem a dodnes toho lituju- rada zní - kopačky bez milosti.

eulalie*
hodnocení

0x

Ale fuj. Toho pošlete do pryč a hodně daleko. Zahýbač a nevěrník se nikdy nezmění a vy budete jen celý život nešťastná.

krkovicka*
hodnocení

0x
Povídali,že mu hráli...že jo kachino?
kachina
19.07.11 11:52
hodnocení

?

jsmestastni
pokud je jedina reakce od te kachiny otaznik, jedina reakce na vsechny prispevky, pak je to smutne. Myslim, ze by mel ten, kdo otazku poda, s ostatnimi, co mu slusne odpovidaji, komunikovat.

jakubdeda*
hodnocení

0x

Taková věrmost v lásce,ke které se musíme nutit,nemá větší cenu,než nevěra.

Já bych takovou holku nechtěl,které bych nemohl věřit,ale jen pořád přemýšlel, jestli je mi věrná.Vím,že se mi to také může stát,ale ukončil bych to,sice by to asi bolelo,kdybych ji miloval.Ale když bych ji nevěřil,tak tím bych jen ničil život svůj i její,protože by jsme se asi pořád hádali a stejně by to už nebylo ono a pak by to skončilo.

ivik*

Souhlasím s názorem jaký má "jakubděda", sama jsem po 10letém manželství zažila, že manžel měl jen kamarádku v práci, pak jsem její dlouhé vlasy našla ve své posteli, on to bral, že se nic nestalo.Moje mamka zažila něco podobného a říkávala, že čím hrnec načpí, tím už páchne.Podotýkám, že jsem byla skoro vzornou manželkou, upravená, vzdělaná, milující jeho i dítě, prostě si myslím, že chlap v tu chvíli nemyslí mozkem, že je to i pudová záležitost, prostě hraje roli to, že to tak příroda zařídila. Ale tím to neomlouvám v žádném případě, já mu mohla zahnout 100x a neudělala jsem to.Ale odpustit a pak se bát, co bude zase někdy následovat, to asi ne, tak jsme se rozvedli, on si kamarádku vzal a myslím, že má nasazený parohy, protože ona si pořád nedá s chlapama pokoj, je to rozbíječka manželství.Já jsem sama a mám pokoj.Jestli nejste manželé, nemáte děti, jděte radši od toho, chvíli to bude bolet, ale lepší, než se trápit...

lidus*
hodnocení

0x

Milá kachnino, záleží na tom co je to za vztah a jak dlouho trvá, jinak se dívám na nevěru po roce a zcela jinak po 20-30 letech. Ono záleží na tom, jak se partner chová k vám. Víte i kdyby jste mu snesla to iž zmíněné modré z nebe tak chlapi a i ženy prostě potřebují "koření" a občas si vyletí. Můžu nadávat, že chlap je parchant ale bohužel musí přece na to být dva a z mé zkušenosti, je ta ženská většinou vdaná. Chlapi si myslí, že jsou lovci, omyl, vždycky si vybírá ženská je a dostane je přesně tam kam chce. Vzpomínám si, jak herec Radek Brzobohatý jednou řekl "moje žena je úžasná ale kéž by občas měla aspoň jednu nohu cizí". Můj pohled na nevěru tedy znáte, ovšem to se ten nevěrník musí chovat k té své jako by to byla první žena v harému. Nikdy bych neodpustila kdyby chlap podvedl ženskou co je těhotná, jen magor chlap se přizná a nedej bože pochlubí.

hodnocení

0x

Pokud již zahnul,zahne zase,jelikož je zkrátka takový,a pak,říká se,že chlapi to mají v genech,stále si musí něco dokazovat,zvyšovat své ego,a dost dlouho ,cca do 40let jsou stále kluci,kteří si chtějí hrát,ne všichni,ale kolem 70%.Doma mají zázemí,lásku,uvařeno,uklizeno,vypráno,vyžehleno,áááále zkrátka je to pro ně stereotyp,potřebují lovit,smutné,ale pravdivé*bzum*

fran
hodnocení

0x

No a neměla by přijít otázka: CO ztratím když ztratím diskutovaného partnera? Byt? Pere, vaří, miluje děti, vydělává...pokud zrovna "neujede"? Je s ním sranda, bezva dovolené - no pak by se to i s úletem dalo přežít, ne? Přehnané, ale cíl: navádím k velmi, velmi chladné kalkulaci, emocí prosté, i když z ženské pozice to jde dle mého hůř a hůř. On kalkuluje samozřejmě také a jde mu to. Tak, vezměte to přes procenta, tabulku plus mínus.

jarka17*
hodnocení

0x

Ahoj kachnino,čistě náhodou jsem se dostala k tvému dotazu,spíš prosbě.Podle toho jak píšeš ae ne ale jsi mladá holčina.Zamyslet by ses měla nad tím proč a co na něm miluješ,jak a v čem si rozumíte a co všechno máte společného.Dále je dost důležité jak ses o jeho nevěře dověděla.On ti ji přiznal nebo ti to někdo "donesl"? Nebyla to náhodou nějaká "přítelkyně"které se líbí?Měli jste možnost o důvodu jeho nevěry mluvit?Píšeš že ho miluješ a chceš si ho udržet.Ale nemůžeš si přece někoho "udržovat" to nejde.Lidé jsou spolu přece dobrovolně a pokud jim to klape,žijí spolu až do konce.Je spousta mužů kteří ač spokojeni ve vztahu přesto "loví skalpy" aby si dokázali jak jsou neodolatelní .Podle mé zkušenosti /vlastní/ zahnul jednou,zahne znovu.Tady jde o to,jak moc si to bereš.Pokud se trápíš a snažíš se ho k sobě připoutat,neděláš dobře.Ještě horší bude,pokud ho budeš podezírat a sledovat jeho chování.Nedůvěra už byla zaseta a to není dobře.Jsou muži kteří nevěrní budou při každé příležitosti a někteří jen občas "uletí".Z osobní zkušenosti neznám věrného muže,ale je fakt že si některý muž který třeba jen jednou zahnul uvědomí že má doma "poklad" a už s nevěrama končí.Muži nemají rádi když je všechno stále stejné.To platí hlavně v sexu.Třeba to na něho bude platit,buď jednou "čertice"pak zas "andílek" jindy "domina" možností jak to obmněňovat je mooooc alespoň v sexu.Uvidíš jestli pestrost pomůže a nebude mít chuť ulétavat.Pokud bude lovit dál,utíkej od něho co nejdál a hlavně nevěř slibům,že už to neudělá.Jsi mladá život máš před sebou a hodný kluk se také najde,ne?Držím pěsti.

mirik*
hodnocení

0x

Tak snad není jediný muž na světe a "každý strůjcem svého štěstí".

Ten se nezmění a bude podvádět každou

hodnocení

0x

Šance budeš dávat donekonečna. Povolíš jednou, on si to uvědomí, a co mu bude bránit, udělat to po druhé. Bude si jistý, že to s Tebou zkoulí. A víš co je na tom nejhorší, že asi něco v pořádku nebude, jak už tady někdo psal. Takže až on najde tu, která mu bude vyhovat, pustí Tě k vodě bez skrupulí. Nikdo nikomu neporadí, jak udržet lásku. To není v lidských silách. My Ti můžeme jenom říci, co si myslíme, po přečtení otázky. Nejsme citově zainteresovaní, uvažujeme chladnokrevně, bez emocí, bez Tvých emocí. Neboj, budeš zase milovat jiného, není poslední mužský na světě.

claire*
hodnocení

0x

Já bych se spíš zeptala (a není to řečnická otázka, zajímají mne názory ostatních) : Co vede svobodného kluka, nejspíš mladého (podle stylu tazatelky bude jejímu příteli max. kolem dvacítky), že svou přítelkyni podvádí? Není ženatý, není s ní už dvacet let, jsou spolu dobrovolně, ne kvůli dětem či společnému majetku. Proč ji podvádí? Miluje ji? Jestli ji opravdu miluje, tak buď kecá, nebo není schopen opravdové lásky prožité naplno...? Jestli mu o milenku tak jde, proč přítelkyni neopustí? Chce mít oboje, připadá si pak jako král? Dejme tomu, že milence stačí milenecký vztah - pak si chlapec řekne "proč se nepobavit, ona je taky pro...", ale copak nemyslí na přítelkyni? To je tak sobecký, pyšný, chtivý...? Co si o tom myslíte? Kachnino, berte to prosím i jako moji odpověď. Chcete sobeckého partnera?

buss
hodnocení

0x

Sedněte nad papír, dva sloupce - Pro a Proti a pište. O co přijdete? K kediný? Co vás drží, láska či si to jen namlouváte a je to něco jiného?

lennna
hodnocení

0x

Máme celkem podobný problém...akorát v tom že mě můj kluk podvedl víckrát než jednou...Chtěla jsem mu odpustit jenže to nejspíš nedokážu podle mě byl u nás problém v tom že sme mladí...je mu 18 a chce si užívat...mě měl nejspíš rád jenže ho láká vyzkoušet něco novýho proto mi to ani sám nepřiznal..bál se že mě ztratí...taky mi všeci říkají ať si najdu jinýho jenže to tak lehký není když doopravdy miluješ =(

Kachnino, Lennoa případně i ostatní naivky. Proč tolik stojíte o nahnilá jablka? Podvedl jednou, podvedl dvakrát, třikrát... podvede zase. Myslíte si, že po svatbě by to bylo lepší? Jste na velkém omylu. Jen by to bylo finančně nákladnější /rozvod/. Proto od takového fiškuse rychle pryč, dokud je čas a najděte si někoho, o koho se nebudete muset s nějakou jinou dělit. Nejde jen o rozhárané nitro, ale třeba i o různé nemoci. A to byste jistě nechtěly. Tak toho kozlíka pošlete zase o číslo dál. Uvidíte, bude to tak lepší. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]